Ilta Sanoma

Aaltola sanoo keskittymisen olevan nyt Ukrainan sodassa ja talven geopoliittisissa haasteissa.

Mika Aaltola ottaa kantaa presidentinvaalipuheisiin Twitter-tilillään.

Mika Aaltola ottaa kantaa presidentinvaalipuheisiin Twitter-tilillään. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola kertoo Twitterissä, että ei ole asettumassa tällä hetkellä ehdolle "yhtään mihinkään".

Aaltola nousi kärkipaikalle Ilta-Sanomien syksyn presidenttikyselyssä, jossa kysyttiin suomalaisilta, ketä he näkisivät voivansa äänestää vuoden 2024 vaaleissa. Aaltola johti kyselyä 44 prosentilla, vaikka hän ei ole yhdenkään puolueen kirjoilla.

- En ole asettumassa ehdolle nyt yhtään mihinkään. Keskitytään käsillä olevaan sotaan ja talven geopoliittisiin haasteisiin. Paljon töitä tehtävänä ja vauva hoidettavana, Aaltola kirjoittaa.

- PS en ole vapaamuurari, olen ottanut kaikki rokotukset, käytän maskia ja WEF on höpönhöpöä, Aaltola jatkoi viitaten maailman talousfoorumia koskeviin salaliittoteorioihin.

Aaltola kommentoi paljon spekuloitua vaalikampanjaansa Ilta-Sanomille aiemmin lokakuussa.

Lue lisää: Mika Aaltola villitsi Kirja­messuilla: "Toivon olevani tulevan presidentin jonossa"

- Ei ole kampanjaa ja jos kampanjan aika tulee, niin kyllä sen sitten kerron ihmisille. Tällä hetkellä kommentoin asioita, jotka työhöni liittyvät, Aaltola sanoi kuultuaan johtavansa kyselyä.

Ulkopolitiikan instituutin johtaja kertoi saavansa jatkuvasti ehdotuksia ehdolle asettumisesta tavatessaan kansalaisia työnsä puolesta sekä vapaa-ajallaan.

- Kyllä se on ihan jokapäiväistä. Ei Helsingissä voi kävellä, ettei siitä kyseltäisi ja siihen kannustettaisi. Maakunnissa, kun käy, niin sama ilmiö tapahtuu.

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 11:50:00 Categories: Ilta Sanoma Politiikka

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.