Ilta Sanoma

Ota rennosti äläkä vaadi itseltäsi liikoja, leijona! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Karismasi on nyt huipussaan: sinuun kiinnitetään huomiota kaikkialla, missä liikut. Jokin yllättävä onnenkantamoinen tai oivallus valaisee päivääsi.

Älä turvaudu tekosyihin tai edes valkoisiin valheisiin, sillä tekosi ja puheesi ovat suurennuslasin alla. Totuus tulee julki ennemmin tai myöhemmin.

Olet taipuvainen ottamaan toistenkin huolet kantaaksesi. Liika murehtiminen voi vetää omankin mielesi matalaksi, joten tee välillä jotain hauskaa.

Sinulle tarjotaan jotain hienoa tilaisuutta, mutta suhtaudu siihen varauksella. Jos juttu kuulostaa satumaisen hyvältä, se voi ollakin silkkaa tarua.

Päivä on tiivistunnelmainen ja onnekkaimmille myös romantiikantäyteinen. Olet hyvässä vedossa ja pystyt halutessasi saamaan kenen tahansa pään pyörälle.

Ole tarkka rahankäytön suhteen. Hyödynnä luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi. Kehitä sellaista mukavaa tekemistä, joka ei vie turhaan liikaa varojasi.

Huomiosi kiinnittyy pääasiassa kotiin. Ehkä innostut kohentamaan paikkoja, kutsut ystäviä kylään tai keskityt vain rentoutumaan ja lataamaan akkujasi.

Joku yrittää sovitella aikaisempia väärinkäsityksiä. Tee se hänelle helpoksi menemällä puolitiehen vastaan. Saavutettu sopu palkitaan hyvänä mielenä.

Luvassa on lennokasta menoa ja yllätyksiä, joten päivän lopussa saatat tuntea olevasi aivan naatti. Hauskanpito on kuitenkin juuri sitä, mitä tarvitset.

Et ole aivan parhaassa vedossa, mutta päivästä tulee silti melko mukava, kunhan maltat olla vaatimatta itseltäsi ja muilta kohtuuttomia. Ota rennosti.

Eräs henkilö on kasvattanut merkitystään elämässäsi. Älä suotta pelkää tuoda tunteitasi ja kiintymystäsi julki, sillä saat niille kyllä vastakaikua.

Joku koettelee hermojasi. Älä suo hänelle sitä tyydytystä, että menettäisit malttisi hänen nähtensä. Säästä kiukunpurkauksesi sopivampaan hetkeen.

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 03:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.