Ilta Sanoma

Nopeusvalvontakameran kuva hauskuutti seuraajia halloween-viikonloppuna.

Minna Kuukka on monille tuttu Radio Novan aamuohjelman juontajana. Hän aloitti ohjelmassa Aki Linnanahteen kanssa vuonna 2016.

Minna Kuukka on monille tuttu Radio Novan aamuohjelman juontajana. Hän aloitti ohjelmassa Aki Linnanahteen kanssa vuonna 2016. Kuva: JONNA ÖHRNBERG

Kuluvana viikonloppuna Suomessakin on vietetty Yhdysvalloista rantautunutta halloweenia, ja monet julkkikset ovat julkaisseet kuvia naamiaisjuhlinnastaan somessa.

Samaan aiheeseen on tarttunut myös Radio Novan juontaja Minna Kuukka, jonka "halloween-kuva" on aiheuttanut hilpeyttä seuraajissa.

- PÖÖÖÖ! Ja pahoittelut, voi tulla uniin. Mut pelottelu nyt vaan kuuluu tähän hetkeen vuodesta, Kuukka aloittaa kirjoituksensa.

Julkaisemassaan hieman epätarkassa Instagram-kuvassa Kuukka tuijottaa suoraan kohti kameraa varsin vakavan näköisenä.

- Vaikka miten etsin, en löytänyt karmivampaa kuvaa kuin tää puolentoista vuoden takainen, nelostien varrella just ennen Vaajakosken ABC:tä näppäisty, Kuukka kirjoittaa.

Kuvan ottajaksi Kuukka on merkinnyt nopeusvalvontatolpan - meikki- ja tukkatyylistä hän ottaa itse vastuun.

Pian kuvan julkaisun jälkeen lauantai-iltana Instagramin kommenttikenttä repesi liitoksistaan.

- Tästä saa joka kerta niin hyvät naurut! eräs kommentoi.

- Arvuuttelin isännällä, että kuka kuvassa. Arvasi Jamppa Tuominen nuorena, toinen seuraaja kirjoittaa.

- Ihan paras!

- Mun kuva samaisesta kamerasta on ihan yhtä hirvee, vian täytyy olla kamerassa!!!

- Uniin kyllä tulee.

- Kyllä riittää, on melko vaikuttava.

- Todellakin karrrrrrrrmiva kuva.

Pitkän linjan radiojuontaja Minna Kuukka on suosittu myös somessa. Instagramissa hänellä on reilut 70 000 seuraajaa.

Kuukka hauskuuttaa seuraajiaan humoristisilla julkaisuillaan. Elokuussa Kuukka kirjoitti varsin arkisesta, mutta hermoja raastavasta ongelmasta, nimittäin parittomien sukkien kasasta.

- Tervetuloa maanantain sukkabingoon! Jännä katsoa, miten monta osumaa tulee. Aloitetaan! Kuukka julistaa kuvatekstissään vitsikkäänä.

- Valkoinen nilkkasukka 43-46, valkoinen Nike -urheilusukka arviolta koko 45, nilkkasukka pieni, valkoinen Adidas xl... kuuluiko sieltä keittiön kulmilta 'bingo'? Ai, väärä hälytys? No, jatketaan...

KUUKAN ongelmaan ehdotettiin kommenteissakin ratkaisuksi sukkapidikkeitä, mutta näihinkin Kuukka kertoo kantansa kuvatekstissään.

- Ja juu, tiedän että on kaikenlaisia pidikkeitä, mut ei tuu käytettyä. Kyllä nää jossain kohtaa oikeisiin jalkoihin aina päätyy, hän kirjoittaa luottavaisena.

Sukkabingo on selvästi Kuukan seuraajille samaistuttava asia, sillä kommenttikenttään kertyi nopeasti nauravaisista reaktioita.

Ilta Sanoma
dimanche 30 octobre 2022 16:22:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.