Ilta Sanoma

Ex-missi Heidi Sohlbergin häitä vietettiin juhlavissa tunnelmissa viikonloppuna.

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen sanoivat tahdon lauantaina 29. lokakuuta.

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen sanoivat tahdon lauantaina 29. lokakuuta. Kuva: JOUNI HARALA

Vuoden 2001 Miss Suomi, juontaja Heidi Sohlberg, 41, meni lauantaina naimisiin Nurmijärvellä Jarkka Pikkaraisen, 58, kanssa.

Viikonlopun aikana sosiaaliseen mediaan on tihkunut kuvia häähumusta. Avioliiton solmimista ovat olleet juhlistamassa monet julkisuudesta tutut henkilöt, kuten Vappu Pimiä puolisonsa Teemu Huuhtasen kanssa, Arttu ja Pauliina Wiskari, Sami ja Varpu Hintsanen, Sami Hedberg ja Saija Tuupanen ja Matti Nykäsen ex-kihlattu Susanna Ruotsalainen.

Vihreään kukkakuvioiseen mekkoon pukeutunut Vappu Pimiä julkaisi Instagramissa kuvakollaasin, jossa hän poseeraa niin morsiamen kuin juhlavieraidenkin kanssa.

Sohlbergin häätyyliin kuului perinteinen valkoinen morsiuspuku, jossa yhdistyivät herkkä, läpikuultava pitsi ja kirjaillut kukkakuviot. Kaulassaan morsian kantoi vaaleaa helminauhaa.

- Olipa ihana olla mukana todistamassa rakkaan ystävän ja ihanan parin avioitumista. Tuhannesti onnea ja Monia Armorikkaita Vuosia Heidi ja Jarkka!

- Ja vitsit mitkä ruoat, jotka Heidin isä &co olivat kaiken alusta asti itse valmistaneet! Kiitos kaikille osapuolille, meidän vaunut muuttuivat vaan tosi ajoissa kurpitsaksi, koska huomenna taas pitkä työpäivä edessä, sunnuntaina suoraa Tanssii tähtien kanssa -lähetystä juontava Pimiä kirjoittaa.

Instagram-julkaisun kuvia voi katsella selaamalla nuolesta oikealle.

Varpu Hintsanen julkaisi myös useita kuvia hääjuhlista.

- Silloin kun meikämandariinit sonnustautuu parhaimpiinsa - on aina tosi kyseessä. Niin tänäänkin.

- Tosirakkautta juhlimassa ja viettämässä ihanaa hääjuhlaa. Vitsit, miten olikin kaunista ja koskettavaa. Ja juhlaseurakin oli kyllä ensteks parasta, Hintsanen kirjoittaa.

Häistä ensimmäisenä uutisoineen Seiskan mukaan Sohlbergin kaasoina toimivat Joanna Kuvaja, Satu Tuomisto ja Saija Tuupanen.

Tuomisto julkaisi Instagram-tarinoissaan yhteiskuvan seurustelukumppaninsa, ex-kiekkoilija Toni Dahlmanin kanssa.

- Pienissä häissä, Tuomisto kirjoittaa kuvan ohessa.

Dahlman puolestaan julkaisi tarinat-osiossa videon, jossa Sami Hedberg esittää hääjuhlissa morsiusparille Elviksen kappaleen Suspicious Minds. Hedbergin esitys nostatti juhlatunnelmaa ja sai yleisön tanssimaan ja taputtamaan mukana kappaleen tahdissa.

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen tapasivat keväällä 2021. Suhde eteni vauhdilla: elokuussa he ostivat yhteisen talon ja syksyn lomareissulla Pikkarainen kosi rakastaan.

- Meillä on molemmilla sen verran matkaa mittarissa, että tiedämme jo, mitä haluamme elämältä ja tunnistamme, kun jotain erityistä osuu kohdalle, Jarkka sanoi Me Naisille tuolloin.

Sohlbergin mielestä parasta hänen puolisossaan on se, että mies kunnioittaa ja arvostaa häntä omana itsenään.

- Hän kohtelee mua kuin kukkaa kämmenellä ja myös mun tyttöjäni, mikä totta kai merkitsee mulle äitinä paljon, Sohlberg kirjoitti Instagramissa.

Pariskunta nähtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yleisössä tänä syksynä, jolloin Sohlberg kertoi IS:lle odottavansa häitä hyvillä fiiliksillä.

- Ihanilla fiiliksillä ja jännittyneillä fiiliksillä odotan. Kyllä tässä alkaa olemaan jo jännitystä ilmassa, mutta se on sellaista ihanaa.

Heidi Sohlberg ja puolisonsa Jarkka Pikkarainen saapuivat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suoraan lähetykseen lokakuussa. Kuvassa myuös Sohlbergin tyttäret Josefina (vas.) ja Sofia.

Heidi Sohlberg ja puolisonsa Jarkka Pikkarainen saapuivat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suoraan lähetykseen lokakuussa. Kuvassa myuös Sohlbergin tyttäret Josefina (vas.) ja Sofia. Kuva: Seppo Kärki/IS

Hän kertoi häiden olevan perinteiset.

- Meillä molemmilla on todella laaja ystäväpiiri ja totta kai tulossa ovat läheisimmät sukulaiset. Kyllä siellä on ihmisiä paljon, hän sanoi.

Ilta Sanoma
dimanche 30 octobre 2022 12:37:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.