Ilta Sanoma

Mihin pieni määrä parmesaania ei sopisi?

Lehtikaalisipsit sopivat leffaillan naposteluksi.

Lehtikaalisipsit sopivat leffaillan naposteluksi. Kuva: Ninna Lindström

Lehtikaalisipit ovat kestosuosikki, joita kuitenkin tulee tehtyä liian harvoin. Nyt on hyvä syy ostaa pussillinen tuota superfoodiksikin kutsuttua kaalia, ja tehdä entistä parempia lehtikaalisipsejä.

Ennen uunia lehtikaalin pehmeät lehdet revitään irti kovasta lehtiruodista. Lehtiin sekoitetaan öljy, suola ja pippuri. Se kannattaa tehdä reilusti käsin, jotta ne levittyvät tasaisesti lehtien pinnalle.

Sitten vain uuniin muutamaksi minuutiksi. Ohuet lehdet kärähtävät herkästi etenkin reunoilta, joten uunin vierestä ei kannata lähteä kauas.

Näistä sipseistä astetta parempia tekee italialaisten ykkösjuusto parmesaani. Kun hienoksi raastettua juustoa ripottelee juuri uunista tulleille kuumille sipseille, syntyy vastustamaton herkku.

Katso ohje Sopasta!

Ilta Sanoma
dimanche 30 octobre 2022 11:00:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.