Ilta Sanoma

Aleksander Barkov (1+2) johdatti Floridan komeaan voittoon Ottawasta.

Kuva: Jim Rassol-USA TODAY Sports/Reuters

Vancouver

Tkachukin veljesten kohtaaminen päättyi Floridassa Panthersin 5-3-voittoon.

Florida vyörytti ottelussa hirmuiseen tahtiin. Se voitti avauserän laukaukset maalia kohti 26-4. Tahti hiipui, luonnollisesti, hieman pelin edetessä, mutta Florida voitti laukaisutilaston silti selvästi 53-26.

Edellispelissäänkin yli 50 kertaa maalia kohti laukonut ja silloin hävinnyt Florida joutui silti vääntämään voitosta tiukasti.

Ratkaisu tuli vasta ajassa 56.28, kun Brandon Montour tälläsi sydämensä kyllyydestä kiekon häkkiin. Maalin syötti Aleksander Barkov (1+2), joka avasi pellit avauserässä kauden ensimmäisellä maalillaan.

Anton Lundell karkasi lopussa läpi mutta tarjoili vielä tyylikkäästi takanaan olleelle Matthew Tkachukille, joka iski loppulukemat tyhjään maaliin.

Tkachuk iski aiemmin kolmannessa erässä maalin, joka hylättiin Ottawan haaston jälkeen. Maalia ja Floridan myllytystä, jonka aikana sillä oli pari muutakin puolittaista paikkaa, oli edeltänyt paitsio.

Aiemmin Ottawa ei haastanut Floridan 3-2-maalia, joka sekin tuoksahti miedosti paitsiolta.

Myös Senatorsilta hylättiin ottelussa yksi maali valmentajan haaston jälkeen, kun Jake Sanderson oli estänyt maalivahti Spencer Knightiä.

Ottawan Brady Tkachuk teki hänkin veljeskohtaamisessa maalin, Senatorsin 2-2-tasoituksen toisessa erässä.

Ilta Sanoma
dimanche 30 octobre 2022 04:01:00 Categories: Ilta Sanoma NHL

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.