Ilta Sanoma

Espanjalaiskuski arvostaa Max Verstappenin Lewis Hamiltonin edelle.

Fernando Alonso korjaili Twitterissä sanomisiaan.

Fernando Alonso korjaili Twitterissä sanomisiaan. Kuva: Henry Romero / Reuters

Alpinen espanjalaiskonkari Fernando Alonso, 41, pyörsi Twitterissä sanomisiaan.

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari kommentoi aiemmin De Telegraafille, että Lewis Hamiltonin saavutukset jäävät Max Verstappenin urotekojen varjoon. Hamilton on kuningassarjan seitsenkertainen maailmanmestari ja Verstappen varmisti muutamia viikkoja sitten toisen mestaruutensa.

- Kunnioitan Lewisiä, mutta on silti eri juttu voittaa seitsemän maailmanmestaruutta, kun pitää kilpailla vain tallikaveriasi vastaan, Alonso totesi hollantilaislehdelle.

- Mielestäni silloin mestaruudella on vähemmän arvoa kuin silloin, kun titteleitä on vähemmän, mutta joutuu taistelemaan muita samantasoisia tai jopa kovempia kuljettajia vastaan, hän jatkoi viitaten Hamiltonin ja Verstappenin erilaisiin tilanteisiin.

Alonson kommentit nostettiin nopeasti otsikoihin ympäri maailmaa ja somemyrsky oli valmis. Pian espanjalainen jo otti sanomisiaan takaisin Twitterissä.

- Kaikki tittelit ovat mahtavia, täysin ansaittuja ja inspiroivia. Niitä ei voi verrata toisiinsa, joten nautitaan mestaruuksista ja legendoista, joita meillä tällä hetkellä on, Alonso twiittasi.

Samalla hän kertoi olevansa kyllästynyt lehtien jatkuvan otsikkojen metsästämiseen.

Alonso ja Hamilton ovat vanhoja kilpakumppaneita, jotka ovat ottaneet toisistaan mittaa F1-radoilla jo viitisentoista vuotta. Hamiltonin debyyttikaudella vuonna 2007 kaksikko ajoi riitaisan kauden tallikavereina McLarenilla.

Vuonna 2015 formula ykkösissä debytoinut Verstappen on tiettävästi espanjalaiskonkarin suosiossa. Tästä kertoi muun muassa Alonson hyväntuulinen Instagram-julkaisu, jonka hän jakoi pian Verstappenin toisen mestaruuden varmistumisen jälkeen.

- Onnittelut Max Verstappen! Nauti tästä, Alonso hehkutti julkaisunsa kuvatekstissä.

Ilta Sanoma
dimanche 30 octobre 2022 01:59:00 Categories: Formula 1 Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.