Ilta Sanoma

Big Brother -talo sai perjantaiaamupäivänä yhden asukkaan lisää, kun Saara Aalto saapui kimppakämppään pianonsa kera.

Laulaja Saara Aalto kertoo BB-talon asukkaille, että hän on tullut taloon auttamaan heitä haasteessa, jossa kaikki saavat äänensä kuuluville. Asukkaiden tulee kirjoittaa ja harjoitella Saaran johdolla musiikkikappale, joka esitetään lauantai-illan suorassa Big Brother Suomi -lähetyksessä.

Biisin suhteen on päästy lauantaina jo hyvälle mallille, ja asukkaat istuskelevat Saaran kanssa ruokapöydän äärellä. Pöydän ympärille ovat kokoontuneet Saara, Miikka, Heidi, Sofia, Tuula, Nabaz ja Salla.

Miikka kysyy, miten Saaralta ja tämän Meri-puolisolta onnistuu työn ja vapaa-ajan erottaminen.

- Huonosti, siis niin huonosti, Saara parahtaa.

Saara kertoo tehneensä musiikkia lapsesta asti. Hänellä työ ja vapaa-aika ovat aina kietoutuneet toisiinsa. Meri taas haluaisi erottaa työhetket muusta elämästä. Juuri tästä aiheesta kaksikon välillä syntyykin eniten kinaa ja haasteita.

- Mun pitää katsoa tässä peiliin. Se on itselleni tosi vaikeaa, että nyt loppuisi työaika, Saara pohtii.

Laulaja muistuttaa, että jatkuva työmoodi myös stressaa hermostoa, se ei ole mikään rento tila. Pöydän ympärillä tuumitaan, että on jo hyvä alku, kun tiedostaa tilanteen itse.

- Silloin pystyy työstämään asiaa, Miikka sanoo.

Sofia puolestaan kysyy, kuinka Saara on tutustunut Merin kanssa. Saara kertoo kaiken lähteneen Merin vuonna 2012 hänelle lähettämästä fanitushenkisestä tsemppiviestistä. Pariskunnan ensikohtaaminen tapahtui kuitenkin vasta vuotta myöhemmin, kun Saara kutsui Merin kylään päiväteelle. Tapaaminen venähti 12-tuntiseksi, ja molemmista tuntui siltä, että Meri oli tullut kotiin.

Saara kuitenkin kertoo asukkaille, ettei alkuun halunnut Meriä tyttöystäväkseen. Hän uskotteli itselleen kaksikon olevan liian erilaisia.

- Keksin kaikkia tyhmiä selityksiä, miksi paperilla me ei sovittais yhteen.

Lopulta hän kuitenkin antautui sydämen ja sielun äänelle. Kaksikon sielunkumppanuus oli selkeää alusta asti, vaikka Saara taisteli pitkään asiaa vastaan.

- Merillä oli koirakin, Saara havainnollistaa pohdintojaan ja kertoo pitäneensä koiraa esteenä suhteelle.

- Nyt meillä todellakin on yhteinen koira ja mää rakastan koiria, se oli vaan pelkoa, laulaja huokaa.

Asukkaiden Saaran johdolla taiteileman biisin kuulet tämän illan Big Brother Suomi -lähetyksessä Nelosella klo 22 alkaen.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Ilta Sanoma
samedi 29 octobre 2022 22:45:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.