Ilta Sanoma

Brad Pitt nautti F1-huumasta Austinissa.

Brad Pitt käänsi katseita Austinissa.

Brad Pitt käänsi katseita Austinissa. Kuva: Hoch Zwei / Zuma / MVPhotos

Näyttelijäsuuruus Brad Pitt pahoittelee sitä, miten käyttäytyi viime viikonloppuna F1-varikolla, kertoo PlanetF1-sivusto.

Yhdysvaltalaistähti saapui Austiniin hankkiakseen taustatietoa tulevaa, F1-aiheista elokuvaansa varten. Hän vietti varikolla koko viikonlopun.

Hollywood-tähden läsnäolo ei jäänyt formulakansalta huomaamatta, ja monet varikon vakiokasvot hakeutuivat yhteiskuviin Pittin kanssa. Yksi heistä oli suomalaiskuski Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell.

Lue lisää: Mitä tähtiloistoa! Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas poseerasi Brad Pittin kanssa

Pyöritys Pittin ympärillä oli kovaa, ja oman osansa superjulkkiksen huomiosta halusivat myös toimittajat. Kun Sky Sportsin Martin Brundle pyrki Pittin juttusille, näyttelijä sivuutti entisen F1-kuljettajan vastaillen tämän kysymyksiin hyvin niukkasanaisesti.

Martin Brundle ei saanut kunnollisia vastauksia Brad Pittiltä.

Martin Brundle ei saanut kunnollisia vastauksia Brad Pittiltä. Kuva: Motorsport Images / Sipa USA / MVPhotos

Myöhemmin Pitt pahoitteli käytöstään Brundlelle. Sky Sportsin ruutukasvo kertoi asiasta Twitterissä.

- Sain Brad Pittiltä viestin, jossa hän kertoi, mitä Austinin varikolla tapahtui. Se oli tarpeetonta, mutta mukavasti tehty. Kenenkään ei tarvitse puhua minulle varikolla, mutta kun yritän tehdä 10-12 minuutin suoraa, käsikirjoittamatonta urheilulähetystä televisioon, minun on ainakin kysyttävä, Brundle kirjoitti twiitissään.

F1-kausi jatkuu tänä viikonloppuna Meksikossa. Aika-ajot ajetaan lauantaina klo 23, ja kisa starttaa sunnuntaina klo 22.

Ilta Sanoma
samedi 29 octobre 2022 21:40:00 Categories: Formula 1 Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.