Ilta Sanoma

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen menivät naimisiin. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Heidi ja Jarkka purjehtivat avioliiton satamaan.

Heidi ja Jarkka purjehtivat avioliiton satamaan. Kuva: Jouni Harala

Ex-missi ja juontaja Heidi Sohlberg, 41,meni tänään naimisiin Nurmijärvellä Jarkka Pikkaraisen, 58, kanssa.

Seiskan mukaan Sohlbergin kaasoina toimivat Joanna Kuvaja, Satu Tuomisto ja Saija Tuupanen.

Lehden mukaan häävieraiksi saapuivat muun muassa Arttu Wiskari vaimonsa kanssa, koomikko Sami Hedberg, Matti Nykäsen ex-kihlattu Susanna Ruotsalainen sekä Vappu Pimiä Teemu-puolisonsa kanssa.

Sohlberg kertoi lokakuun alussa IS:lle tulevista juhlista:

- Ihanilla fiiliksillä ja jännittyneillä fiiliksillä odotan. Kyllä tässä alkaa olemaan jo jännitystä ilmassa, mutta se on sellaista ihanaa.

Sohlberg kertoi tuolloin, että luvassa on melko perinteiset häät.

- Meillä molemmilla on todella laaja ystäväpiiri ja totta kai tulossa ovat läheisimmät sukulaiset. Kyllä siellä on ihmisiä paljon.

SOHLBERG kihlautui kumppaninsa Jarmon kanssa viime vuoden syyskuussa. Uutinen tuli silloin yllättäen, sillä Sohlberg kertoi uudesta suhteestaan juuri aiemmin elokuussa. Yllätyksenä kosinta tuli myös Sohlbergille itselleenkin.

- Olimme ystäviemme kanssa Espanjassa lomalla, ja siellä hän sitten kosi, Sohlberg on kertonut aiemmin IS:n haastattelussa.

Kuva: Jouni Harala

Rintasyövästä parantunut Sohlberg ei halunnut jarrutella suhteessa. Hän päätti antautua täysillä uuteen romanssiin, joka hänen elämäänsä saapui.

- Monet seurustelevat vuosia ennen kuin menevät kihloihin, mutta itse ajattelen, että näillä kilometreillä ja kokemuksilla ei tarvitse ensin tutustua vuosia. Oma elämäni on opettanut sen, että koskaan ei voi tietää huomisesta. Täytyy nauttia jokaisesta päivästä ja hetkestä täysillä.

Ilta Sanoma
samedi 29 octobre 2022 19:32:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.