Ilta Sanoma

Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen on enää kahden voiton päässä uransa toisesta maailmanmestaruudesta.

Lasse Urpalainen pelaa sunnuntaina uransa viimeiset ottelut. Toinen maailmanmestaruus on kahden voiton päässä enää.

Lasse Urpalainen pelaa sunnuntaina uransa viimeiset ottelut. Toinen maailmanmestaruus on kahden voiton päässä enää. Kuva: Valve

Suomalainen Dota 2 -tähti Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen on edennyt joukkueensa Team Liquidin kanssa kolmen parhaan joukkoon pelin MM-kisoissa eli The Internationalissa.

Liquid lähetti lauantaiaamuna kotiin kiinalaisen Team Asterin. Paras kolmesta -sarja meni päätyyn asti, mutta tosipaikan tullen Liquid oli lopulta täysin ylivoimainen. 27-vuotias Urpalainen oli ratkaisevan pelin kantavia voimia, vaikka pelasi vähemmän suositulla Night Stalker -hahmolla.

Singaporessa pelattava MM-turnaus huipentuu sunnuntaina. Voitosta kilpailevat Liquidin ohella Team Secret ja Tundra Esports. Kaikki kolme joukkuetta ovat eurooppalaisia.

Secret ja Tundra pelaavat parhaillaan ensimmäisestä finaalipaikasta. Tuon ottelun häviäjä kohtaa Liquidin sunnuntaiaamuna kello 6.00 Suomen aikaa. MM-finaali pelataan heti tuon ottelun perään kello 9.30.

Yle näyttää kaikki ottelut suorana ja suomeksi Twitchin lisäksi Yle Areenassa. Liquid on varmistanut kolmannesta sijasta jo 1,6 miljoonaa euroa palkintorahaa.

MM-turnaus päättää vuoden 2017 maailmanmestarin Urpalaisen uran. Hän ilmoitti lopettamispäätöksestään jo vuosi sitten. Nyt uran toinen MM-kulta on enää kahden voiton päässä.

Urpalainen ei ole kertonut, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi elämässään. Kotiin päästyään hänellä on jo lähipäiviksi kuitenkin tekemistä tiedossa.

Ilta Sanoma
samedi 29 octobre 2022 14:15:00 Categories: Esports Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.