Ilta Sanoma

Kristianstadin ja Tingsrydin välinen ottelu keskeytettiin.

Kuvituskuva.

Kuvituskuva. Kuva: Tim Nwachukwu / AFP

Ruotsissa jouduttiin perjantai-iltana keskeyttämään jääkiekon Allsvenskanin eli toiseksi korkeimman sarjatason ottelu vaaratilanteen takia. Kristianstadin kotihallissa jäälle heitettiin kolmannessa erässä paukkupommi, joka räjähti aivan vierasjoukkueen maalivahdin Daniel Rosengrenin, 23, vieressä.

Vierasjoukkue Tingsrydin valmentaja Fredrik Gladerin mielipide tapauksesta oli tyly.

- Se oli murhayritys, Glader sanoi C Morelle.

Ottelun tuomaristo ohjasi pelaajat välikohtauksen jälkeen pukusuojaan. Ottelua oli tuolloin jäljellä 15 minuuttia ja Kristianstad johti ottelua 5-1.

Paukkupommi heitettiin kotijoukkueen fanikatsomosta, joka sijaitsee vierasjoukkueen maalin takana. Koko seisomakatsomo tyhjennettiin tapauksen jälkeen.

Aftonbladet tavoitti edelleen tyrmistyneen Gladerin kaksi tuntia ottelua jälkeen.

- Se pommi räjähti kahden tai kolmen metrin päähän maalivahdistamme. Entä jos se olisi osunut? Hän olisi voinut kuolla. Niin vakavasta asiasta on kyse, Glader linjasi.

- Kun Rosengren pääsi pukukoppiin, hänen korvissaan vain tinnitti. Hän istui siinä ja vapisi kuin haavanlehti, eikä kuullut mitään. Kun pystyin puhumaan hänelle, niin hän oli täysin poissa tolaltaan. Hän ymmärsi, miten paljon pahemmin olisi voinut käydä. Voi luoja, pommi jääkiekkokaukalossa, Glader jatkoi.

Ottelu jatkettiin loppuun vielä samana iltana, mutta pelaamisesta ei voitu enää puhua. C Moren jakamalla videolla näkyy, miten Tingsrydin pelaajat seisoskelevat jäällä ja Kristianstadin pelaajat neppailevat kiekkoa omalla alueellaan.

Aftonbladetin mukaan tekijä pystyttiin tunnistamaan ja yksi henkilö on otettu kiinni.

- Tällaista tekevät ihmiset ovat ihan v**un idiootteja. Täysin älyvapaata touhua. Järkyttävän typerää, Glader parjasi Expressenin mukaan Smålandpostenille.

Ilta Sanoma
samedi 29 octobre 2022 12:26:00 Categories: Ilta Sanoma Jääkiekko

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.