Ilta Sanoma

Pane asiat tärkeysjärjestykseen, kaksonen. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Hankkeesi ovat vahvassa myötätuulessa, ja suunnitelmasi tuntuvat käyvän toteen kuin taikaiskusta. Ota onnekkaasta päivästä kaikki riemu ja hyöty irti.

Jokin odottamaton kohtaaminen tekee sinuun vaikutuksen. Se saa sinut kenties muuttamaan aiempia käsityksiäsi tai tulevaisuutta koskevia suunnitelmiasi.

Selvitä itsellesi, mitä haluat, äläkä syyttele toisia, mikäli sinulta puuttuu jotain. Ota rohkeammin vastuuta omasta tyytyväisyydestäsi ja tarpeistasi.

Joku tai jokin herättää tänään mielenkiintosi. Ihmettelet itsekin, miten kyseinen asia nyt vetää sinua puoleensa. Asia on ehdottomasti lähemmän tarkastelun arvoinen.

Mukava yllätys piristää ja voi vaikuttaa elämääsi pidemmälläkin tähtäimellä. Kyseessä on ehkä maisemanvaihdos tai kotiin ja asumiseen liittyvä muutos.

Tee jotain hyvää ja pyyteetöntä muiden hyväksi. Se nostaa omaakin mielialaasi. Olet mainiossa vireessä, joten ehdit ja jaksat olla nyt monessa mukana.

Romantiikasta ja ihailijoista ei ole pulaa. Sinussa tuntuu olevan nyt jotain aivan erityistä, joka saa muiden päät kääntymään ja sydämet läpättämään.

Sukulaisiin tai perheeseen liittyvä asia vaatii nyt huomiotasi, ja voit joutua järjestelemään viikonlopun ohjelmasi uusiksi. Pane asiat tärkeysjärjestykseen.

Luovuutesi kaipaa herättelyä. Pienikin muutos piristää kummasti, joten käytä mielikuvitustasi ja tee jotain tavanomaisista rutiineistasi poikkeavaa.

Joku yrittää nyt provosoida tai haastaa sinua. Pidä kiinni arvokkaasta käytöksestä äläkä ryhdy riitelemään. Jälkikäteen voit olla tyytyväinen itseesi.

Älä anna kenenkään horjuttaa luottamustasi kykyihisi tai asiaan, jota haluat edistää. Pyydä sen sijaan neuvoa ja tukea henkilöltä, joka tukee aikeitasi.

Lisääntyvä pimeys voi tuntua vauhdin hidastumisena ja vetämättömyytenä. Ole itsellesi lempeä, mutta älä piiloudu peiton alle. Ystävien seura piristää.

Ilta Sanoma
samedi 29 octobre 2022 04:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.