Ilta Sanoma

Ollit Salo ja Jokinen eivät olleet tyytyväisiä ottelun tuomarien toimintaan.

Olli Salo oli hiiltynyt ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Olli Salo oli hiiltynyt ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Kuva: Jukka Ritola /Aamulehti

Jukurit kaatoi KooKoon selvin 4-1-lukemin Mikkelissä kiihkeässä perjantai-illan kamppailussa, jota värittivät hienon tunnelman lisäksi kiihtyneet päävalmentajat.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen ja KooKoon päävalmentaja Olli Salo kertoivat tylyt mielipiteensä ottelun tuomaritoiminnasta.

- On pakko sano tuosta tilanteesta... En purnaa siitä, etteikö siitä olisi kuulunutkin tulla jäähyä, mutta se, miten tuomarit toimivat siinä tilanteessa. Taklauksen jälkeen tuli mainoskatko, ei jäähyn elettäkään, Olli Salo aloitti.

- Sitten aloituksen aikana videokuutiolla näkyi se tilanne, vastustaja alkaa möykkäämään, mikä kuuluu tähän hommaan, ja sen jälkeen päätetään antaa jäähy. Kun taklaus tapahtui, tuomari seisoi ihan vieressä. Käsi ei nouse, eikä mitään. Ei me näin voida toimia, Salo vuodatti.

Salo viittasi kommentillaan Toni Suuroselle ajassa 26.47 tuomittuun rangaistukseen.

Suuronen luisteli kohti Jukurien puolustajaa Linus Nässeniä, joka hukkasi kiekon omassa päädyssä laidan lähellä. Nässen kääntyi, ja nopeasti sen jälkeen Suurosen taklaus osui jukuripeluriin.

Tuomari oli muutaman metrin päässä tilanteesta ja näki taklauksen aitiopaikalta muttei nostanut kättään jäähyn merkiksi.

Myös Olli Jokinen avasi sanaisen arkkunsa illan tuomarien edesottamuksista.

- Tuomarit eivät olleet pelin tasolla. Toisen erän viimeisessä vaihdossa meidän pelaaja menee maalille, vastustaja lyö kirvesiskulla, ja tuloksena käsi poikki.

Tv-kuvien perusteella KooKoon Juho Rautasen mailaniskun kohteena oli Jukurien tanskalaispakki Oliver Larsen, joka luisteli heti vaihtoon pidellen kättänsä.

- Jos puhutaan ammattituomareista ja muusta, odotan, että hekin olisivat pelin tasolla, Jokinen annatti.

Ilta Sanoma
samedi 29 octobre 2022 02:09:00 Categories: Ilta Sanoma SM-liiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.