Ilta Sanoma

Parturi-kampaajana ja meikkaajana Helsingissä työskentelevän naisen meikkivideot keräävät maailmalla huimia katselukertoja.

Nojeen Abdullah jakaa meikkivinkkejä somessa esimerkiksi kurdin kielellä -?ja haaveilee omasta salongista Suomessa.

Nojeen Abdullah jakaa meikkivinkkejä somessa esimerkiksi kurdin kielellä -?ja haaveilee omasta salongista Suomessa. Kuva: Shutterstock, Nojeen Abdullahin albumi

Helsinkiläinen Nojeen Abdullah, 24, levittää videolla huulilleen peitevoidetta ja näyttää, miten pienellä kikalla huultenrajauskynällä huulista saa meikattua täyteläisen näköiset. Katselukertoja videolle on kertynyt tällä hetkellä videopalvelu Tiktokissa 5,7 miljoonaa.

Toisella, miljoona kertaa katsellulla Tiktok-videollaan hän kuvaa valmista meikkilookiaan -?suomalaisille tuttu hopeinen leijonakoru kaulassaan.

Nojeenin tekemät meikkisisällöt ovat suosittuja somessa.

Nojeenin tekemät meikkisisällöt ovat suosittuja somessa. Kuva: Nojeen Abdullahin albumi

Tiktokissa Nojeenin suosituin video on kerännyt 5,7 miljoonaa katselukertaa. Siinä hän näyttää kikan, jolla huultenrajauskynällä huulista saa meikattua täyteläiset.

Tiktokissa Nojeenin suosituin video on kerännyt 5,7 miljoonaa katselukertaa. Siinä hän näyttää kikan, jolla huultenrajauskynällä huulista saa meikattua täyteläiset. Kuva: Nojeen Abdullahin albumi

Nojeen muutti 13-vuotiaana perheensä kanssa Irakista Suomeen. Hän kävi koulut Suomessa ja opiskeli ammattikoulussa parturi-kampaajaksi. Lisäkoulutusta Nojeen on hankkinut ihonhoidosta ja meikkaamisesta.

Nyt hän työskentelee Helsingin Herttoniemessä parturi-kampaamossa, jonka Nojeenin kihlattu omistaa. Pari tekee töitä yhdessä. Nojeen tekee kampaamossa niin hiuksia, meikkejä kuin hoitojakin.

Sosiaaliseen mediaan Nojeen alkoi tehdä sisältöä heti opintojen loputtua kaksi vuotta sitten.

-?Seuraajia tuli heti. Puhun videoilla arabiaa ja omaa kieltäni kurdia. Joskus myös englantia, mutta englantini on heikko.

Nojeen julkaisee kauneudenhoito- ja meikkiaiheisia sisältöjään Instagramissa, Snapchatissa, Youtubessa ja Tiktokissa. Instagramissa ja Tiktokissa hänellä on eniten seuraajia, yli 200?000 kummassakin.

-?Annan meikkivinkkejä ja kerron esimerkiksi, mitä kasvoille kannattaa ennen meikkiä tehdä. Minulta kysytään usein esimerkiksi, kuinka kasvoni ovat noin puhtaat tai mitä meikkivoidetta käytän.

Muun muassa tällaisia meikkilookeja Nojeen loihtii somekanavilleen.

Muun muassa tällaisia meikkilookeja Nojeen loihtii somekanavilleen. Kuva: Nojeen Abdullahin albumi

Youtube tuottaa Nojeenille tuloja. Kampaamo- ja sometyön lisäksi Nojeenilla on yritys, jonka värillisiä piilolinssejä hän myy Irakissa. Tarkoitus on laajentaa toimintaa myös ihonhoitotuotteisiin.

Seuraavana haavelistalla on myös oman kirjan suomentaminen -?Nojeenin kirjoittama ihonhoitoa ja meikkaamista käsittelevä kirja on julkaistu Irakissa, mutta hän haluaisi tuoda sen myös Suomen markkinoille.

Tulevaisuudessa siintää myös haave omasta kauneussalongista Suomessa.

-?Matkustan mielelläni, mutta pysyn Suomessa. Suomi on minulle läheinen, enkä aio asua muualla.

Nojeen matkustelee työn perässä, mutta rakentaa elämäänsä Helsinkiin.

Nojeen matkustelee työn perässä, mutta rakentaa elämäänsä Helsinkiin. Kuva: Nojeen Abdullahin albumi

Ilta Sanoma
vendredi 28 octobre 2022 23:00:00 Categories: Ilta Sanoma Tyyli

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.