Ilta Sanoma

Gisele Bündchen jätti erohakemuksen yksin.

Gisele Bündchenin ja Tom Bradyn avioliitto on ohi.

Gisele Bündchenin ja Tom Bradyn avioliitto on ohi.

TMZ ja People-lehti kertovat, että malli Gisele Bündchen hakee eroa NFL-tähti Tom Bradysta. Huippumalli jätti erohakemuksen Floridassa perjantaiaamuna paikallista aikaa.

Bündchenin, 42, ja Bradyn, 45, ympärillä on vellonut jo pitkään huhuja ongelmista.

Väitteiden mukaan Bündchen häipyi syyskuun alussa parin kodista Floridasta Costa Ricaan rajun riidan päätteeksi. Väitettiin, että kiista alkoi, kun Brady päätti palata pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa, vaikka hän oli aiemmin luvannut eläköityä lajin parista ja keskittyä vaimoonsa ja perheeseensä.

Päätös palata ammattilaiseksi NFL:ään oli Bündchenille liikaa ja hän matkusti Väli-Amerikkaan viettämään aikaa ilman puolisoaan.

Peoplen mukaan Brady puolestaan piti 11 vuorokauden henkilökohtaisen vapaan jalkapalloseurastaan Tampa Bay Buccaneerista.

Pari oli naimisissa 13 vuoden ajan. Bündchen kommentoi Instagramin Stories-osiossa, että pari keskittyy nyt lapsiinsa.

- Lapsemme ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan minulle kaikista tärkeintä ja rakastan heitä koko sydämestäni. Jatkamme lasten kasvattamista yhdessä ja annamme heille rakkautta, huolenpitoa ja huomiota.

- Päätös erota ei ole koskaan helppo, mutta olemme kasvaneet erillemme. On tietenkin vaikeaa käydä läpi tällaista, mutta yhteinen aikamme oli siunaus ja toivon Tomille vain hyvää, huippumalli kirjoittaa.

Ilta Sanoma
vendredi 28 octobre 2022 22:02:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.