Ilta Sanoma

Anssi Kela kertoo somessa, että tyttären Stranger Things -asun löytyminen ei olisi ollut mahdollista ilman ystävällisten ihmisten apua.

Anssi Kela kertoo Instagramissa, että tyttären halloween-asu löytyi somen avulla.

Anssi Kela kertoo Instagramissa, että tyttären halloween-asu löytyi somen avulla. Kuva: Ville Honkonen

Muusikko Anssi Kela kertoi Facebookissa ja Instagramissa joutuneensa kiperän ongelman eteen. Hänen kertoi hänen ja vaimonsa unohtaneen hankkia tyttärelleen lapsen kovasti toivoman Stranger Things -asun. Tytär oli menossa halloween-juhliin ja halusi pukeutua sarjasta tutuksi Eleven-tytöksi.

- Jotenkin minä ja vaimoni onnistuimme tyrimään tämän homman. Olemme viimeiset pari päivää yrittäneet epätoivoisesti etsiä Eleven-asua, mutta olemme auttamattomasti myöhässä. Ne on myyty kaikkialta loppuun. Kiinasta saisi tilattua, mutta ensimmäiset juhlat ovat jo tämän viikon perjantaina. Ei ehdi, Kela kertoi Facebookissaan.

- Tyttö meni tänään itkien nukkumaan. Tiedän mokanneeni. Pahasti, hän suri.

Millie Bobby Brown esittää Stranger Things -sarjassa yliluonnollisia kykyjä omaavaa Eleven-tyttöä. Vierellä Lucasia esittävä Caleb McLauchlin.

Millie Bobby Brown esittää Stranger Things -sarjassa yliluonnollisia kykyjä omaavaa Eleven-tyttöä. Vierellä Lucasia esittävä Caleb McLauchlin. Kuva: 21 LAPS ENT/MONKEY MASSACRE / Album

Kela pyysi sometileillään seuraajiltaan apua tyttären toivoman asun löytämiseksi ja some näytti voimansa. Kela kertoo Instagramissaan, että kahdessa päivässä asu on saatu kasaan ystävällisten ihmisten avulla.

- Nyt kaksi vuorokautta myöhemmin halloween on pelastettu: juuri oikeanlainen mekko teemaan sopivine laukkuineen löytyi käytettynä Turusta, vaimo bongasi nettikirppikseltä takin, sukat tussasin itse. Nyt pieni Stranger Thingsin ystävä oikein kuplii iloa ja tyytyväisyyttä. Enää tussilla 011-tatuointi ranteeseen - ja tietysti tippa tekoverta valumaan sieraimesta. Sitten oma Elevenimme onkin valmiina huomisiin juhliin, Kela kertoo instagramissa.

- Lämpimimmät mahdolliset kiitokset kaikille teille, jotka autoitte meitä väistämään tämän pienen katastrofin, hän kiittää.

Kela on julkaissut myös Instagramissaan kuvan tyttärensä halloween-asusta.

Voit selata kuvia alla olevan julkaisun reunassa näkyvästä nuolesta:

Muusikon Instagramissa ihastellaan, kuinka tuntemattomat halusivat auttaa Kelaa tyttären Stranger Things -asun löytämisessä.

- Tää operaatio palautti taas kymmeneksi minuutiksi uskon ihmisiin, Instagramissa kommentoidaan.

- Voi ihanuus , että oikea asu löytyi. Hauskaa Halloweenia koko perheelle.

- Huippua. Kyllä tämä sosiaalinen media on ihmeellinen, kommenteissa ihastellaan.

Ilta Sanoma
vendredi 28 octobre 2022 21:00:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.