Ilta Sanoma

Danica Patrick puhuu rinnoistaan.

Danica Patrick puhui F1-tähti Max Verstappenin kanssa Austinin F1-kilpailun yhteydessä.

Danica Patrick puhui F1-tähti Max Verstappenin kanssa Austinin F1-kilpailun yhteydessä. Kuva: Mark Thompson / AFP / Lehtikuva

Kilpa-ajajana tunnetuksi tullut Danica Patrick teki loppuvuodesta 2014 hyvin henkilökohtaisen päätöksen. Hän päätti suurentaa rintojaan. Nyt hän kertoo People-lehdessä katuvansa operaatiota ja sanoo poistattaneensa rintaimplantit.

Yhdysvaltalaisen Patrickin, 40, mukaan implantit aiheuttivat hänelle kosolti terveydellisiä harmeja. Hän kertoo uupuneensa, lihonneensa ja menettäneensä hiuksia. Patrickin mukaan oireiden diagnosoitiin johtuvan implanttien aiheuttamasta sairaudesta (Breast Implant Illness, BII).

Implantit poistettiin Patrickin rinnoista noin puoli vuotta sitten. Patrick kertoo, että hänen kehonsa on yhä toipumistilassa, vaikka olo onkin nyt huomattavasti parempi.

- Itse asiassa pidän ulkonäöstänikin enemmän implanttien poiston jälkeen, Patrick sanoo People-lehdelle.

People raportoi, että Patrickilla olleet implantit olivat verrattain pienet. Niinpä vaatekaapin sisältöä ei ole tarvinnut täysin uudistaa poiston jälkeen.

- Ei tarvinnut oikeastaan ostaa mitään uutta. Rintaliivit urheiluun, mekot, uimapuvut, kaikki on samaa, Patrick sanoo.

Pukeutuminen ylipäätään tuntuu Patrickista aiempaa miellyttävämmältä.

- Voin pitää paljastavampia juttuja, koska se ei ole niin provokatiivista.

Patrick kannustaa naisia luopumaan implanteista. Lisäksi hän huomauttaa, että "täydellisen vartalon" tavoittelu on vaarallista.

Patrick korostaa itsensä hyväksymisen tärkeyttä. Patrick sanoo, että hänelle implanttien poisto vaikutti positiivisesti koko elämään.

Patrick tuli tunnetuksi kilpa-ajajan uraltaan Yhdysvalloissa. Hän kilpaili IndyCar- ja Nascar-sarjoissa. Patrick voitti IndyCar-osakilpailun Japanissa vuonna 2008.

Nykyisin hän toimii rata-autoilun asiantuntijana televisiossa ja on mukana eri liiketoimissa, kuten viinialalla.

Ilta Sanoma
vendredi 28 octobre 2022 14:15:00 Categories: Ilta Sanoma Urheilu

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.