Ilta Sanoma

Nimimiehet pudottivat hanskat yön NHL-kierroksella. Florida hävisi toistamiseen putkeen, Boston jatkaa kuumavireisenä.

Carter Hart torjui Floridan nurin.

Carter Hart torjui Floridan nurin. Kuva: Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP LEHTIKUVA / AFP

Vancouver

Ottawan Austin Watson ja Minnesotan Brandon Duhaime jäivät kiinni toisiinsa heti ottelun avausvaihdossa ja pudottivat hanskat, kun joukkueiden välistä ottelua oli kulunut kahdeksan sekuntia.

Seuraava tappelu nähtiin viisi ja puoli minuuttia myöhemmin. Matt Dumba ajoi Tim Stützlen pystyyn, ja Senatorsin kapteeni Brady Tkachuk haastoi Dumban, joka kaatui tappelussa pikavauhtia jäähän.

Wild oli ottelussa parempi maalein 4-2.

Myös toisaalla nähtiin kintaansa pudottanut tähtipelaaja: viime kaudella 99 pinnaa takonut, Vancouverin kyntämiselle kasvonsa tänä syksynä antanut JT Miller otti Seattlessa yhteen Carson Soucyn kanssa. Myös tässä ottelussa tapeltiin heti avauserässä kahdesti. Seattlen Adam Larsson ja Vancouverin Tanner Pearson ottivat toisistaan mittaa minuutti ennen Millerin ja Soucyn myllyä.

Krakenin ja Canucksin välinen ottelu on yhä käynnissä.

Alkukauden kuumin joukkue Boston Bruins jatkoi vakuuttavia otteitaan lyömällä Detroit Red Wingsin maalein 5-1.

Tähtihyökkääjä Brad Marchand pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa ja latasi heti taululle tehot 2+1.

Marchandin paluun vastapainoksi Bruins sai myös huonoja uutisia, sillä David Krejci loukkaantui Michael Rasmussenin taklauksesta ja on ainakin jonkin aikaa sivussa kaukalosta.

John Tortorellan Philadelphia onnistui taas ottamaan yllätysvoiton, kun se kaatoi Florida Panthersin kotonaan maalein 4-3. Aleksander Barkov poimi kauden viidennen maalisyöttönsä mutta etenee yhä ilman tehtyjä maaleja. Barkov laukoi maalia kohti peräti kuusi kertaa, ja Anton Lundellkin ampui maalia kohti viidesti.

Panthers hakkasi päätään seinään nimeltään Carter Hart. Flyersin maalivahti venyi yhteensä peräti 48 torjuntaan.

Floridalta puuttuu ykköspakki Aaron Ekblad, mutta sen kaikki maalit tulivat puolustajilta: Gustav Forsling, Brandon Montour ja Josh Mahura osuivat.

Ilta Sanoma
vendredi 28 octobre 2022 08:37:00 Categories: Ilta Sanoma NHL

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.