Ilta Sanoma

Älä anna muiden latistaa päivääsi, kalat! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Osaat nyt ottaa tavallista rennommin ja nautit saadessasi viettää aikaa mieluisassa seurassa. Järjestä siis riittävästi aikaa ja tilaa seuraelämälle.

Joku kärttää sinulta palvelusta. Älä lupaa tehdä mitään epämieluisaa vain saadaksesi hänet kimpustasi. Voit sanoa, että tarvitset miettimisaikaa.

Koet jonkin pettymyksen. Vaikka asia ei olisi iso, sinulla on oikeus surra sitä. Älä siis yritä tukahduttaa negatiivisia tunteita tai vähätellä asiaa.

Joku koettaa nyt turhaan heiluttaa tasapainoasi tai sotkea aikatauluasi. Etenet kuin juna tehtävästä toiseen. Vapaalla voitkin sitten hieman irrotella.

Älä anna muiden latistaa tunnelmaasi vaan nauti täysin rinnoin asioista, jotka tuovat sinulle mielihyvää. Ehkä joku ymmärtää ottaa asenteestasi mallia.

Olet kuin lentoon lähdössä: jos pienikin tilaisuus tulee, vaihdat empimättä maisemaa. Ympäristönvaihdos tuleekin tarpeeseen ja ruokkii luovuuttasi.

Seuraelämäsi on viriämässä. Tartu ahnaasti saamiisi kutsuihin ja lähde mukaan, vaikka tuntisit olevasi hieman ruosteessa. Tarvitset iloa ja hauskuutta.

Kumppanuus on päivän sana. Osoita kiitollisuutta ja arvostusta niille, jotka ovat tukenasi ja joihin tiedät voivasi luottaa, tuli eteen mitä tahansa.

Kiinnostuksesi jotain asiaa kohtaan on hiipumassa, mutta sinun voi olla vaikea myöntää sitä edes itsellesi. Rehellisyys on kuitenkin paras keino edetä.

Anna periksi pikkukiistoissa ja säästä ruutisi tärkeämpien asioiden puolustamiseen. Tylsyyttä voi lääkitä muutenkin kuin kehittelemällä turhaa draamaa.

Joku läheisesi on rohkaisun tarpeessa. Järjestä hänelle aikaa. Kiireetön yhdessäolo tekee hyvää itsellesikin, ja muistat taas, kuka olet ja mistä tulet.

Päiväsi on melkoista haipakkaa, eikä hengähdystaukoja tuoda eteesi tarjottimella. Sinun pitää itse ymmärtää, missä menee kiireen ja kohtuuttomuuden raja.

Ilta Sanoma
vendredi 28 octobre 2022 04:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.