Ilta Sanoma

Asialaiset ovat mestareita makeantahmeiden ja mausteisten ruokien valmistuksessa.

Käytä annokseen japanilaisia ohuita munakoisoja, mikäli löydät niitä.

Käytä annokseen japanilaisia ohuita munakoisoja, mikäli löydät niitä. Kuva: Sami Repo

Nämä japanilaisittain maustetut tahmeat munakoisot ovat koukuttavan hyvä yhdistelmä makeaa ja suolaista. Lisäksi niiden seurana tarjotaan raikasta kaalisalaattia ja ihanaa porkkanatahnaa.

Munakoisoista itketetään enin neste pois. Sitä odotellessa on hyvä sekoittaa marinadin ainekset valmiiksi, jotta sokeri ehtii hieman liueta ennen marinadin sekoittamista munakoisoihin.

Myös porkkanatahnan ehtii tehdä sillä välin kun munakoisot itkevät.

Porkkanat keitetään ja pähkinät paahdetaan pannulla. Muut ainekset lisätään sellaisenaan ja tahna surautetaan tasaiseksi sauvasekoittimella. Sitten on aika paistaa munakoisot ja sekoittaa marinadi joukkoon, jolloin pannun voi siirtää pois liedeltä. Kaalisalaatti syntyy lopuksi sillä välin, kun marinadi imeytyy munakoisoihin.

Katso ohje Sopasta!

Ilta Sanoma
dimanche 2 octobre 2022 16:30:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.