Ilta Sanoma

Onni potkaisee neitsyttä! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Pääset osoittamaan kykyjäsi ja tuntemaan onnistumisen iloa. Sosiaalinen elämä tuottaa paljon iloa, ja romanttista säpinääkin on luvassa runsain mitoin.

Sinuun kohdistuu paljon odotuksia, ja saatat tuntea riittämättömyyttä, koska et pysty vastaamaan niihin kaikkiin. Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan.

Olet uhkarohkealla tuulella. Se voi palkita sinut upeilla kokemuksilla, mutta liian pitkälle vietynä myös saattaa kiipeliin. Älä ryhdy älyttömyyksiin.

Jokin asia vaivaa sinua, mutta et tiedä, miten ottaisit sen puheeksi asianosaisen henkilön kanssa. Suoruus, rehellisyys ja ystävällisyys toimivat hyvin.

Jokin yllättävä tapahtuma panee nyt pasmasi sekaisin ja horjuttaa tasapainoasi. Älä turhaan pillastu tai hermoile. Asialle löytyy aivan viaton selitys.

Nautit viikonloppuna sosiaalisesta elämästä. Kulttuurielämykset, kohtaamiset ja syvälliset keskustelut kohottavat mielialaasi ja lataavat akkujasi.

Jokin matka tai tapahtuma tuo elämääsi hohtoa ja nostetta ja piristää mieltäsi. Eräs on kiinnostunut sinusta ja lähestyy sinua ehkä romanttisin elkein.

Pyhitä lauantai rentoutumiselle. Tee asioita ihan vain huvin vuoksi ja vietä aikaa sellaisten ihmisten parissa, joiden seurassa sinun on hyvä olla.

Suunnitelmasi menevät uusiksi, ja joudut laatimaan tilalle uudet olemattomalla varoitusajalla. Onnistut yli odotusten. Päivä on yllättävä ja hyvin hauska.

Pitkäaikainen haaveesi nostaa jälleen päätään. Mieti, mitä voisit tehdä sen eteen. Äläkä pidä unelmaasi salassa. Kerro siitä jollekulle, johon luotat.

Pidät spontaaniudesta, mutta muut eivät ehkä niinkään. Suhtaudu ymmärtäväisesti niihin, jotka haluavat saada tietää tarkat aikataulut ja päivämäärät.

Kohdallesi osuu viikonloppuna jokin onnenpotku. Älä jää turhaan ihmettelemään vaan ota siitä riemumielin ilo ja hyöty irti. Sinun onnesi ei ole muilta pois.

Ilta Sanoma
samedi 24 septembre 2022 04:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.