Ilta Sanoma

Kuski osui autollaan ainakin kolmeen paikalla olleeseen ihmiseen. Tilannetta oli edeltänyt poliisin tietojen mukaan tappelu.

Päihtynyt autonkuljettaja törmäsi kolmeen ihmiseen, autoihin ja aitaan Oulussa perjantaina aamuyöllä.

Kolme ihmistä loukkaantui, ja yksi heistä vietiin sairaalahoitoon. Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta.

Törmäys tapahtui Albertinkadulla noin kello 4.30 aamuyöllä. Poliisi oli saanut ilmoituksen paikalla olleesta tappelusta ja siitä, että joku oli ajanut autolla ihmisen päälle.

- Tapahtumapaikalla selvisi, että tilanteessa oli ensin ollut tappelu, jonka jälkeen yksi riidan osapuolista oli noussut autoon ja ajanut autolla osuen ainakin kolmeen paikalla olleeseen ihmiseen. Hän oli törmännyt autolla myös lähellä pysäköitynä olleisiin autoihin sekä aitaan, poliisin tiedotteessa todetaan.

Poliisi otti yöllä kiinni kaksi henkilöä, mutta esitutkinta on vasta alussa.

Tutkinnanjohtaja Heikki Kemppaisen mukaan asiassa ei ole vielä muuta tiedotettavaa ja kuulustelut ovat yhä kesken. Esimerkiksi sitä, tunsivatko osalliset toisensa entuudestaan, ei vielä tiedetä.

Tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä pahoinpitely ja törkeä rattijuopumus.

Ilta Sanoma
vendredi 23 septembre 2022 17:08:00 Categories: Ilta Sanoma Oulun seutu

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.