Ilta Sanoma

Älä lannistu, skorpioni! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Joudut venymään melkoisesti ja käyttämään kaikki keinosi päästäksesi tavoitteeseesi, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Pidä siis katseesi maalissa.

Jokin haaste osoittautuu odotettua suuremmaksi, mutta älä lannistu. Sinulla on tässä oiva tilaisuus kasvaa täyteen mittaasi ja näyttää, mihin kykenet.

Tiedät, mitä tahdot, mutta se ei tule vaivatta. Tarvitset paljon peräänantamattomuutta ja uskoa mahdollisuuksiisi. Älä luovuta ennen kuin olet perillä.

Joudut valitsemaan useasta hienosta vaihtoehdosta, sillä aikasi ja voimavarasi eivät riitä niihin kaikkiin. Puntaroi asioita rauhassa monelta kantilta.

Jokin hankkeesi on vaikeuksissa. Älä puske väkisin, jotta asiat eivät menisi vain entistä pahemmin solmuun. Ota askel taaksepäin. Ongelma lymyää siellä.

Olet leppoisalla tuulella etkä ota pieniä harmeja turhan vakavasti, minkä vuoksi ihmiset viihtyvät seurassasi. Jokin harrastus vie yhä enemmän aikaasi.

Motivaatiosi ja jaksamisesi eivät ole kovin hyvissä kantimissa. Kiinnitä huomiota elintapoihisi ja mieti, löytyisikö syy haluttomuuteesi kenties niistä.

Raha-asiat pyörivät mielessäsi, ja joudut kenties muuttamaan kulutustottumuksiasi saadaksesi taloutesi tasapainoon. Punnitse avoimesti eri vaihtoehtoja.

Ihmissuhteesi ovat vankalla pohjalla ja ne tuovat elämääsi iloa, lämpöä ja turvaa. Sinulla riittää intoa ja energiaa panostaa johonkin uuteen haasteeseen.

Menestyt jossain hankkeessa yli odotusten - etenkin, jos saat tehdä yhteistyötä sopivan kumppanin kanssa. Älä kursaile vaan loista siinä, missä olet hyvä.

Joku rohkaistuu kertomaan sinulle huolistaan. On tärkeää, ettet käännä huomiota omiin asioihisi, vaan maltat kuunnella, mitä hänellä on sanottavaa.

Olet innoissasi uudesta hankkeesta, mutta ennen kuin heittäydyt sen kimppuun, varmista, että olet ymmärtänyt, mitä se todellisuudessa sinulta vaatii.

Ilta Sanoma
vendredi 23 septembre 2022 04:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.