Ilta Sanoma

Marko Paananen suunnittelee kolme erilaista keittiötä Sannalle ja Tomille Remppa vai muutto -sarjassa. Yksikään suunnitelma ei kuitenkaan saa paria hihkumaan ilosta.

Sisustusarkkitehti Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay matkaavat torstain Remppa vai muutto Suomi -jaksossa Espoon Nöykkiöön, jossa asuu kolmen lapsensa kanssa diplomi-insinööripariskunta.

Sannan ja Tomin koti on täynnä tavaraa, eikä sen keittiö sovellu koko perheen yhteiseen kokkailuun. Remonttisuunnitelmassa Marko ottaa tähtäimeensä juuri keittiön toiminallisuuden parantamisen ja esittelee Sannalle ja Tomille kolme erilaista suunnitelmaa.

Ensimmäisessä suunnitelmassaan Marko on järkeistänyt keittön niin, että jokaiselle ruoanlaiton vaiheelle löytyy oma paikkansa.

- Tavallaan se olisi valmistus, syöminen ja poisto, Marko kuvailee.

Suunnitelma ei miellytä Sannaa ja Tomia lainkaan. He kokevat, ettei se muuta nykytilannetta juuri lainkaan.

- Markon ensimmäinen suunnitelma on vähän niin kuin meidän nykyinen. Se ei varmasti ratkaise haasteita, mitä meillä nyt on, Sanna toteaa.

Toisessa Markon suunnitelmassa perheen keittiöön tulisi suuri saareke ja ruokapöytä siirtyisi olohuoneeseen. Se on heidän mielestään vielä ensimmäistäkin huonompi vaihtoehto.

- Tässä tulee kieltämättä se, että syödäänkö sitten olohuoneessa. Ei vakuuttanut toinenkaan suunnitelma, Sanna sanoo.

Markon mukaan idea voisi kuitenkin toimia, sillä monen kotona olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä on huomattavasti Sannan ja Tomin olohuonetta pienempi ja silti hyvin toimiva.

Pari ei kuitenkaan lämpene ajatukselle, joten Marko esittelee viimeisen vaihtoehtonsa keittiöremonttia varten.

Kolmas suunnitelma pitää sisällään pitkän ja kapean saarekkeen ja ruokapöydän keittiössä. Myös se saa Sannan ja Tomin epäileväisiksi.

- Tässä miettii mahtuvuutta, mutta saareke houkuttaa, että pääsisi yhdessä tekemään, Tomi sanoo.

- Se, että näkisi muita samalla, kun tekee, on ehdottomasti plussaa. Mutta tuleeko keittiö liian ahtaaksi? Sanna kauhistuu.

- Ei se ahtaaksi tule! Marko vakuuttaa parille.

Remppa vai muutto Suomi torstaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Ilta Sanoma
jeudi 22 septembre 2022 14:03:00 Categories: Ilta Sanoma TV & elokuvat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.