Ilta Sanoma

Erotuomari turvautui hieman erilaiseen "videotarkistukseen".

Erotuomarin kerrotaan käyttäneen katsojan puhelinta kyseenalaisen tuomion tutkimisessa.

Erotuomarin kerrotaan käyttäneen katsojan puhelinta kyseenalaisen tuomion tutkimisessa. Kuva: LPS / ZUMA Press / MVPhotos, Instagram

Erotuomarin ratkaisulla oli ikävät seuraukset Serbiassa. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa jalkapalloerotuomari turvautuu katsojan puhelimeen kesken ottelun.

Kyseessä oli siis erittäin epävirallinen videotarkistus, minkä takia erotuomarille langetettiin elinikäinen toimitsijakielto, kertoo Sun-lehti.

Kyseessä oli republika.rs:n mukaan Popovici Vrnjcin ja Apollon 2018:n välinen Serbian alasarjaottelu. Ottelun kerrotaan olleen loppuhetkillä tasatilanteessa 1-1. Popovici onnistui vielä tekemään maalin, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Erotuomari Stefan Lazovic sai kuulla kunniansa yleisöltä.

Hän päätti sitten lähteä kentän laidalle, jossa lainasi katsojalta puhelinta. Tuomari ilmeisesti tarkisti tilanteen puhelimeen kuvatulta videolta - ja perui paitsiotuomion näkemänsä perusteella!

Videolla näkyy, kuinka sen jälkeen toinen joukkueista lähtee riemuitsemaan villisti maalin hyväksymistä.

Tiedossa ei ole, mistä päin katsomoa "VAR-video" oli kuvattu puhelimeen, mutta kyseisen videon käyttö tuomion perusteena oli päättäjille liikaa: Lazovic ei enää saa jatkaa erotuomarina.

Ilta Sanoma
jeudi 22 septembre 2022 11:55:00 Categories: Ilta Sanoma Jalkapallo

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.