Ilta Sanoma

Kolmisen vuotta sitten Brysselissä rajun pahoinpitelyn uhriksi joutunut vihreiden ex-puoluesihteeri Panu Laturi on HAAPALA-TV:n suorassa haastattelussa kello 14. Onko Laturi kuntoutunut jopa kevään eduskuntavaalien ehdokkaaksi?

Vihreiden entinen puoluesihteeri Panu Laturi hakattiin melkein hengiltä Brysselissä vajaat kolme vuotta sitten.

Laturi oli pitkään tehohoidossa Brysselissä. Suomessa hän on ollut pitkään jatkuneessa kuntoutuksessa. Nyt liikkuminen sujuu jo kyynärsauvojen varassa.

Laturi on HAAPALA-TV:n suorassa haastattelussa kello 14.

- Laturille toipuminen on ollut kovan työn takana, mutta tulokset näkyvät. Nyt kysymys kuuluu jo, onko Laturi palaamassa politiikkaan, pohtii HAAPALA-TV:n vetäjä, politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.

- Hän on arvuutellut, pyrkiikö eduskuntaan vihreiden listoilta Vaasan vaalipiiristä. Ehkä tänään saadaan lopullinen vastaus.

Laturilla on myös tuoreiden hoitokokemustensa perusteella käsitys suomalaisen hoidon tasosta ja hoitajien työn vaativuudesta.

- Mielenkiintoista kuulla Laturin käsitys sairaanhoitajien lakkoilusta ja palkkavaatimuksista.

Myös Laturin käsitykset vihreiden nykytilasta kiinnostavat. Puolueen kannatus nykyisen hallituksen aikana on laskenut ja profiili on ollut hakemisessa.

HAAPALA-TV on viikoittainen politiikan ajankohtainen suora haastatteluohjelma. Haastattelun tallenne on nähtävissä Ilta-Sanomien verkkosivuilta myöhemmin.

Viime viikolla HAAPALA-TV:n haastateltavana oli puolustusvaliokunnan puheenjohtaja ja kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Häkkänen. Häkkäsen haastattelun voit katsoa alla olevasta linkistä.

Ilta Sanoma
jeudi 22 septembre 2022 11:00:00 Categories: Ilta Sanoma Politiikka

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.