Ilta Sanoma

Maajussille morsian -ohjelmaan osallistunut Victoria paljastaa muun muassa, millaisia kirjeitä hän sai sulhasehdokkailta.

Erityisesti Maajussi-Victorian sulhaskandidaattimäärä on herättänyt keskustelua.

Erityisesti Maajussi-Victorian sulhaskandidaattimäärä on herättänyt keskustelua. Kuva: Saku Tiainen / MTV

Suosittu tosi-tv-ohjelma Maajussille morsian on herättänyt katsojien keskuudessa paljon keskustelua. Viime aikoina katsojia on erityisesti mietityttänyt, miksi Victoria, 31, valitsi kosiokirjeiden joukosta vain neljä sulhasehdokasta, kun muut osallistujat valitsivat itselleen kuusi tai seitsemän morsian- tai sulhaskandidaattia ensimmäisille pikatreffeille.

Nyt kyseiseen kysymykseen saadaan vastaus, sillä Ilta-Sanomat tavoitti Victorian ja kysyi häneltä yksityiskohtia sulhasehdokaskirjeisiin liittyen.

Victoria hieman naurahtaa ajatukselle, että kirjekasasta ei olisi löytynyt kuin vain neljä häntä miellyttävää ehdokasta. Mistään sellaisesta ei ollut kyse, Victoria vakuuttaa.

Päinvastoin, Victorialla oli todellisuudessa saman verran sulhaskandidaatteja valittuna kuin muillakin, mutta olosuhteista johtuen ehdokkaat vähenivät neljään.

- Siellä oli kipeäksi tulleita ja yksi ei pystynyt tulemaan paikalle töiden takia, Victoria kertoo.

Vaikka moni katsojista oli epäillyt, ettei lukuisista kirjeistä löytynyt yksinkertaisesti sopivaa sulhaskandidaattia Victorialle, hän kertoo niiden olleen itseasiassa odotettua parempia.

- Kyllä ne kirjeet olivat fiksumpia kuin olin ajatellut. Niiden kirjeiden takana oli oikeasti aidon ja rehellisen tuntuisia ihmisiä, Victoria kuvailee.

Victoria kertoi Ilta-Sanomien aikaisemmassa haastattelussa piirteistä, joita hän toivoisi tulevalla kumppanilla olevan. Victoria toivoo kumppanin muun muassa olevan elämäntavaltaan aktiivinen, asenteeltaan aikaansaava, rehellinen ja epäitsekäs.

Lue lisää: Tv:ssä rakkautta etsivän Victorian on vaikea avata itseään uusille ihmisille - paljastaa, millainen piirre miehessä tympii

Nyt Victoria paljastaa, miten paljon hän joutui taipumaan kriteereidensä suhteen, kun hän valitsi sulhasehdokkaitaan saapuneista kirjeistä.

- En oikeastaan joutunut hirveästi joustamaan. Parin henkilön kohdalla jouduin vähän joustamaan, mutta ne henkilöt jäivät pois, Victoria naurahtaa.

Victoria kertoo, että monet kirjeiden henkilöt olivat ajatusmaailmaltaan samankaltaisia kuin hän.

- Kyllä siellä oli siis ihan kivan kuuloisia ihmisiä, tai kirjeet olivat ainakin kivoja, Victoria lisää.

Laitilassa asuvalla Victorialla on itsellään takana kaksi pitkäaikaista suhdetta, jotka ovat kuitenkin tuottaneet pettymykset. Työkseen Victoria pyörittää kesäisin puutarhamyymälää ja kasvattaa kesäkukkia. Victorialla on myös 11- ja 9-vuotiaat lapset, mutta hän ei toivo lisää jälkikasvua tulevan kumppaninsa kanssa.

Maajussille morsian -ohjelma aloitti 15. kautensa 29. elokuuta. Victorian lisäksi kaudella on kolme osallistujaa, jotka ovat Anna-Reetta, 30, Joonas, 23 ja Arho, 28.

Tämän viikon maanantain jaksossa MTV3:lla nähtiin, kun maajussit tapasivat jatkoon valitut puolisoehdokkaansa viiden minuutin pikatreffeillä. Niiden jälkeen kaikkien maajussien tuli pudottaa mielitiettyjensä määrä neljään, jotka lähtevät mukaan ensi viikon jaksossa ryhmätreffeille Naantaliin.

Victorian pikatreffeillä ei alun alkaenkaan ollut kuin neljä sulhaskandidaattia, joten hän selviytyi pudotusurakasta muita helpommalla. Victorian kanssa ryhmätreffeillä jatkavat Juho, Santeri, Aleksi ja Victor.

Maajussille morsian -ohjelmaa voit seurata MTV:ltä tai MTV Katsomossa.

Maajussi-Victorialla oli alun perin saman verran sulhaskandidaatteja kuin muillakin kilpailijoilla.

Maajussi-Victorialla oli alun perin saman verran sulhaskandidaatteja kuin muillakin kilpailijoilla. Kuva: Saku Tiainen

Ilta Sanoma
jeudi 22 septembre 2022 09:45:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.