Ilta Sanoma

Toimittaja Maria Veitola on sitä mieltä, että asioille on hyvä pystyä nauramaan.

Maria Veitola on monille tuttu tv-toimittaja.

Maria Veitola on monille tuttu tv-toimittaja. Kuva: Jonna Öhrnberg

Toimittaja Maria Veitola kertoi tuoreessa Instagram-julkaisussaan, ettei hänen matkansa Kreikan lämmössä hiljattain mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Julkaisussa Veitola jakoi somekansalle sarjan kuvia, joissa hänellä on vaaleanvihreä paita sekä valkopohjaiset, vaaleanpunakukkaiset housut. Kuvatekstissä selviää, että nämä vaatteet olivat ainoat, jotka Veitolalla oli matkatavaroistaan jäljellä.

- Senhän mä kerroin, että meidän matkatavarat katosivat menomatkalla ja me saatiin ne vasta 10 päivän päästä, kun palattiin Suomeen. Oltiin niin sanotusti vähillä vaatteilla liikenteessä, hän kuvailee matkansa alkua.

Tavaroiden hukkuminen oli Veitolan mukaan kuitenkin vasta alkua, sillä kommellukset vain jatkuivat reissun edetessä. Vastoinkäymiset koskivat niin terveyttä kuin ainokaisia matkatavaroitakin: noidannuolen ja kasvoihin nousseen ikävän ihottuman lisäksi Veitola onnistui sotkemaan ainoat housunsa.

- Istuin yhdellä rannalla sellaisella muurin palasella ja tein tilaa ystävälleni Samulle, joka parahti siinä siirrellessä hanuriani, että oon tainnut istua paskaan, hän tilittää kuvatekstissä.

Voit selata kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa näkyvää nuolta.

Veitolan suunnitelmana housujen pelastamiseksi oli putsata ne käyttämällä majapaikan rikkinäistä pyykkikonetta ämpärinä. Päivän päätteeksi hän joutui kuitenkin toteamaan, että housut olivat mennyttä kalua. Kuvat housujen puhdistusyrityksestä Veitola liitti julkaisemaansa kuvasarjaan.

- Pian selvisi, ettei se edes ollut paskaa, vaan jotain veneen tervaa / pikeä, joka ei lähtenyt millään, paheni vaan kun yritin puhdistaa tahranpoistoaineella. Heippa housut. Onneksi on matkavakuutus.

Maria Veitola tunnetaan muun muassa Masked Singer -tv-ohjelman etsivänä.

Maria Veitola tunnetaan muun muassa Masked Singer -tv-ohjelman etsivänä. Kuva: Terhi Ylimäinen

Vaikka vastoinkäymisiä vaikutti riittävän, kertoi Veitola julkaisussaan, että hän teki ystävänsä kanssa tietoisen päätöksen pitää reissullaan hauskaa kaikista kommelluksista huolimatta. Alkuun se tuntui vaikealta, mutta loppujen lopuksi reissusta nautittiin toden teolla.

- Sit vaan tolkutettiin toisillemme, et "nyt nautitaan" ja naurettiin hulluna meidän kommelluksille.

- Sitä vaan, että harjoittele sinäkin niille asioille nauramista, joille et voi mitään ja jotka eivät ole loppujen lopuksi niin hirveän vakavia. On turha masentua pikkuasioista, Veitola toteaa.

Ilta Sanoma
jeudi 22 septembre 2022 00:55:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.