Ilta Sanoma

Näyttelijätähti Tom Hardy taitaa myös kamppailulajien salat.

Tom Hardy tuli, näki ja voitti jujutsukisan Englannissa.

Tom Hardy tuli, näki ja voitti jujutsukisan Englannissa. Kuva: Mario Anzuoni / Reuters

Englannin Milton Keysissä järjestetyissä jujutsukisoissa nähtiin melkoinen yllätys, kun ottelemaan asteli Hollywood-tähti Tom Hardy, 45. Paikalla olleiden leuat loksahtivat entistä alemmas, kun näyttelijä paini itsensä koko kilpailun voittajaksi.

Lontoolainen näyttelijätähti keräsi ylistystä sekä erinomaisista otteistaan matolla että maanläheisestä käytöksestään tapahtumassa.

-?Hän taisteli samalla intensiteetillä, joka näkyy hänen elokuvissaan, finaalissa Hardylle hävinnyt Andy Leatherland, 42, linjasi The Sunin artikkelissa.

Järjestäjät saivat tietää Hardyn saapumisesta parisen viikkoa ennen kisaa, mutta päättivät pitää tiedon salassa, jotta paikalle ei saapuisi isoa laumaa ihmisiä häiritsemään näyttelijän tekemistä.

Myöskään tapahtuman rahoittaja Sean Rosborough ei säästellyt ylisanoja Hardysta puhuessaan.

-?Hän oli suurenmoinen. Moni ihminen pyysi tuli hänen luokseen pyytämään valokuvia, eikä se ollut hänelle minkäänlainen ongelma. Äidit olivat koko ajan hänen kimpussaan, eikä sekään vaivannut häntä. Ja kun hän otteli, hän oli täysin keskittynyt. Hän on hämmästyttävän hyvä jujutsussa, Rosborough hehkutti.

-?Hän oli todella, todella hyvä. Hän ei ole korkeimmalla tasolla, mutta oli nähtävissä, että hän oli tullut voittamaan. Hän oli vaikuttava jokaisessa ottelussa.

Hardy näytteli vapaaottelijaa elokuvassa Warrior.

Hardy näytteli vapaaottelijaa elokuvassa Warrior. Kuva: MIMRAN SCHUR PICTURES

Tom Hardy tunnetaan lukuisista elokuvista sekä muun muassa tv-sarjoista Peaky Blinders ja Taboo. Vuonna 2016 hän oli ehdolla vuoden miessivuosa -palkinnon voittajaksi Oscar-gaalassa.

Jujutsun saloihin Hardy tiettävästi tutustui elokuvan Warrior kuvauksien aikana. Hän näytteli elokuvassa vapaaottelijaa.

Ilta Sanoma
mercredi 21 septembre 2022 23:11:00 Categories: Ilta Sanoma Urheilu

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.