Ilta Sanoma

Venäjän julistettua osittaisen liikekannallepanon moni venäläinen on päättänyt lentää pois maasta.

Lukuisia lentoja pois Venäjältä on myyty loppuun heti Putinin keskiviikkoisen puheen jälkeen. Kuvassa Venäjän valtiollisen Aeroflot-lentoyhtiön kone.

Lukuisia lentoja pois Venäjältä on myyty loppuun heti Putinin keskiviikkoisen puheen jälkeen. Kuvassa Venäjän valtiollisen Aeroflot-lentoyhtiön kone. Kuva: Maksim Konstantinov / ZUMA / MVphotos

Lukuisia yhdensuuntaisia lentoja Venäjältä on myyty nopeasti loppuun sen jälkeen, kun presidentti Vladimir Putin määräsi keskiviikkoaamuna maahan osittaisen liikekannallepanon, uutistoimisto Reuters kertoo.

Reutersin mukaan Google Trendsin tiedot näyttävät piikin hauissa Aviasalesissa, joka on Venäjän suosituin sivusto lentojen ostamiseen. Muun muassa suorat lennot Moskovasta Istanbuliin ja Jerevaniin on myyty jo loppuun.

Keskiviikkona myös venäläinen verkkolehti Lenta.ru kertoi Twitter-tilillään, miten lennot Armeniaan, Turkkiin ja Georgiaan on myyty loppuun.

- Kaikki suorien lentojen liput Istanbuliin ja Jerevaniin myytiin loppuun minuuteissa Putinin julistuksen jälkeen, Lenta kirjoittaa.

Venäläiset voivat matkustaa edellä mainittuihin maihin ilman viisumia.

Venäjä julisti keskiviikkona maahan osittaisen liikekannallepanon. Venäjän pyrkimyksenä on koota 300?000 reserviläistä vahvistamaan maan sotatoimia Ukrainassa.

Suomalaisasiantuntijat arvioivat, ettei Venäjä tule kääntämään sodan suuntaa uusillan toimillaan.

Ilta Sanoma
mercredi 21 septembre 2022 17:58:00 Categories: Ilta Sanoma Ulkomaat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.