Ilta Sanoma

Kääri hihat ja ryhdy tarvittaviin toimiin, oinas. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Jokin unelmasi odottaa toteutumistaan. Se ei kuitenkaan tapahdu itsekseen. Sinun on otettava konkreettisia askelia päästäksesi eteenpäin. Aloita jo tänään.

Sinulla on erilaiset näkemykset jonkun kanssa, ja joudut tosissasi vastustamaan kiusausta arvostella hänen valintojaan. Vastusta silti, niin sopu säilyy.

Menisit kernaasti sieltä, missä aita on matalin, mutta se ei kannata. Kaiva esiin sinnikkyytesi ja tähtää parhaimpaasi. Se tuo suuremman tyydytyksen.

Asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Sen sijaan että kiukuttelisit tai syyttäisit muita, mieti, mitä konkreettista voit tehdä tilanteen korjaamiseksi.

Rauhallisuutesi vetää puoleensa kaikkia, jotka kaipaavat lohdutusta tai ymmärtäjää. Huolehdi siitä, ettet salli muiden ammentaa voimavarojasi tyhjiin.

Jokin tilanne tuntuu sinusta hankalalta, ja pakenisit mieluummin mukavampien asioiden pariin. Tiedät toki itsekin, että se ei auta ratkaisemaan mitään.

Viestintä takkuaa ja sekaannuksia riittää. Älä oleta mitään vaan varmista asiat kahteen kertaan, etenkin kun on kyse aikatauluista tai asiakirjoista.

Jokin hankala asia kaipaa toimenpiteitä. Älä siis työnnä päätäsi pensaaseen. Kääri hihat ja ryhdy tarvittaviin toimiin. Pyydä tarvittaessa apua.

Olet vetämätön ja kaipaat pientä piristysruisketta. Muista, että vippaskonstein et voi korvata aitoa lepoa, joten huolehdi, että saat sitä riittävästi.

Yllättävä oivallus auttaa sinua näkemään asiat uudesta vinkkelistä. Keksit luovan ratkaisun johonkin ongelmaan ja pääset pykälän lähemmäs tavoitettasi.

Joku yrittää puhua sinua puolelleen, mutta hänellä ei ehkä ole puhtaat jauhot pussissaan. Älä siis lähde mukaan mihinkään, mistä et ymmärrä tarpeeksi.

Kehosi yrittää kertoa sinulle jotakin, jonka olemassaoloa et ole suostunut myöntämään. Mitä pikemmin annat asialle huomiotasi, sitä helpommalla pääset.

Ilta Sanoma
mercredi 21 septembre 2022 04:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.