Ilta Sanoma

Aurora van Ulft kiskoi maasta kolme kertaa oman painonsa.

Aurora van Ulft nostaa uskomattomia painoja.

Aurora van Ulft nostaa uskomattomia painoja. Kuva: COLOURBOX, van ulft / instagram

Painonnostosensaatio Aurora "Rory" van Ulft on jälleen hätkähdyttänyt Instagram-seuraajiaan. Nyt yhdeksänvuotias tyttö on vetänyt maasta vetoremmien kanssa 111 kiloa.

Hillittömän suorituksesta tekee suorittajan oma koko. Kanadalaissyntyinen van Ulft painaa 32,36 kiloa. Hän siis nostaa 3,43 kertaa oman kehonpainonsa.

Van Ulftien taustajoukkojen ylläpitämällä Instagram-tilillä voimannäytettä hehkutetaan vuolaasti.

- Voimakkain lapsi koskaan onkin tyttö? videon saatetekstissä kysytään.

Van Ulft nosti kolme kertaa oman painonsa jo kaksi vuotta sitten. Tuolloin 7-vuotias riuhtaisi maasta 80 kiloa. Kahdessa vuodessa maksimitulos on siis parantunut yli 30 kiloa.

Kilpatasolla van Ulft on sarjassaan kolminkertainen Yhdysvaltain mestari. Hän on myös historian nuorin mestari. Van Ulft harrastaa voimailun lisäksi myös voimistelua.

Ihmetytön suorituksia seuraa Instagramissa 480?000 seuraajaa. Hänen vanhempiensa huoli on muuttunut täydeksi tueksi.

- Kun Rory aloitti painonnoston, vihasin sitä. Oli pelottavaa katsoa hänen nostavan noita painavia asioita, joita itse jaksoin hädin tuskin nostaa. Nyt katson häntä ja ajattelen, miten ylpeä olen hänestä. Hän on tosi cool ja pystyy uskomattomiin asioihin, van Ulftin äiti Linsay Noad kommentoi CBC:n haastattelussa 2019.

Lue lisää: Rory, 7, nostaa täysin poskettomia määriä rautaa - äiti oli kauhuissaan, kun tyttären harrastus alkoi: "Vihasin sitä"

Ilta Sanoma
mercredi 21 septembre 2022 00:32:00 Categories: Ilta Sanoma Urheilu

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.