Ilta Sanoma

Mikko Leppilampi muistelee näyttelijäkollegaansa Vesa-Matti Loiria Instagram-julkaisussaan.

Mikko Leppilampi julkaisi mystisen videon, jossa nähdään vilahdus Vesa-Matti Loirista.

Mikko Leppilampi julkaisi mystisen videon, jossa nähdään vilahdus Vesa-Matti Loirista. Kuva: Seppo Solmela, MARKKU ULANDER

Johanneksenkirkolla 20. haudan lepoon siunatun Vesa-Matti Loirin näyttelijäkollega Mikko Leppilampi, 43, muistelee ystäväänsä vielä kerran Instagram-tilillään.

Leppilampi julkaisi tiistaina videon, jossa hän koputtaa valkoiseen puuoveen. Pian oven avaa Loiri, joka näyttää hieman yllättyneeltä Leppilammen saapumisesta. Leppilampi on kirjoittanut kuvan yhteyteen jäähyväisviestin Loirille.

- Enää ei tämä ovi koputukseen vastaa. Tänään on saateltu myös taitava, tavattoman paljon kokenut ja moneen taipunut ruumiisikin haudan lepoon. Lepää nyt rauhassa, Ystävä, Leppilampi kirjoittaa sydänemojin kera.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Artikkelia kirjoittaessa monet Leppilammen seuraajat ovat täyttäneet julkaisun kommenttikentän sydämillä sekä suru- ja nauruemojeilla. Muusikko Olavi Uusivirta, 39, kuitenkin kiinnostui suunnattomasti videon mystisyydestä ja pyysi Leppilampea paljastamaan kyseisestä tilanteesta yhden yksityiskohdan.

- Kerro vielä, mitä Vesku sanoi! Uusivirta kirjoittaa viitaten siihen, ettei Loirilta kuulla mitään sanoja oven aukaisun jälkeen.

Leppilampi vastasi Uusivirran pyyntöön ainoastaan hymiöllä, jolla on käsi suun edessä sekä mustalla sydänemojilla. Toistaiseksi Leppilampi siis pitää kyseisen tiedon salaisuutena.

Leppilampi ja Loiri ovat näytelleet yhdessä muun muassa vuoden 2005 Kaksipäisen kotkan varjossa -elokuvassa. Leppilampi julkaisi Instagram-tilillään kohtauskuvan kyseisestä elokuvasta, kun hän kirjoitti muistokirjoituksen samana päivänä, kun Loirin ilmoitettiin menehtyneen.

- Olit teatterikoulusta lähtien mulle tärkeä mentori, suunnannäyttäjä ja ystävä. Välitit aidosti. Jokainen kohtaaminen kanssasi oli merkityksellinen ja syvä. Välillä irroteltiin arjesta ja toisinaan taas syvennyttiin pohtimaan elämän tarkoitusta - molempia aina huolella. Viisautta, huumoria ja empatiaa riitti aina ja loppuun asti. Kiitos yhteisistä hetkistä. Kiitos viihteestä ja taiteesta.Oot mun idoli. Lämmin osanottoni perheelle ja lähimmäisille. Sanat eivät nyt riitä. Sydän tietää, Leppilampi kirjoitti tuolloin.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Leppilammen aikaisemman Instagram-julkaisun täältä.

Ilta Sanoma
mardi 20 septembre 2022 21:31:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.