Ilta Sanoma

Samuli Edelmann lauloi Vesa-Matti Loirin hautajaisissa takavuosien hittikappaleensa Peggyn. Loiri oli itse toivonut kappaletta hautajaisiinsa.

Vesa-Matti Loirin hautajaiset koskettivat hänen ystäväänsä, Samuli Edelmannia.

Vesa-Matti Loirin hautajaiset koskettivat hänen ystäväänsä, Samuli Edelmannia. Kuva: Lassi Rinne

Näyttelijä ja laulaja Samuli Edelmannille hänen rakkaan ystävänsä, taiteilija Vesa-Matti Loirin poismeno ja hautajaiset olivat merkittäviä hetkiä.

Edelmann osallistui Loirin hautajaisiin ja esitti tilaisuuden päätteeksi takavuosien hittikappaleensa Peggy. Loiri oli itse toivonut kappaletta hautajaisiinsa.

- Itse en olisi arvannut tätä kappaletta tarjoilla tähän tilaisuuteen, mutta kun maestro käski, niin käskyä on noudatettava, Edelmann sanoi ennen kappaleen aloittamista.

Sovitus oli normaalia dramaattisempi. Edelmann lauloi arkun vieressä suoraan Loirille. Hän ei katsonut vieraita, vaan katse oli tiukasti arkussa.

Loirin pitkäaikainen ystävä ja sielunveli Samuli Edelmann oli syvästi liikuttunut siunaustilaisuuden jälkeen. Edelmann kommentoi tilaisuutta IS:lle näin:

- Tilaisuus oli kaunis ja koskettava. Sydämen asiat olivat koko ajan vahvasti läsnä, kyynelehtivä Edelmann sanoi.

- Tilaisuus oli myös juuri sellainen kuin Vesku olisi varmasti toivonut. Se oli hänen näköisensä tapahtuma.

Edelmann julkaisi aiemmin päivällä Instagram-profiilissaan myös jäähyväisvideon Loirille. Edelmann soittaa mustavalkoisella videolla pianoa miehille tutusta elokuvasta.

- Schubertin pianosonaatti D 894. Musiikkia Mika Kaurismäen elokuvasta Tie Pohjoiseen. Hyvää matkaa Vesku. Rakastan sua aina, Edelmann kirjoittaa videon yhteydessä.

Ilta Sanoma
mardi 20 septembre 2022 20:30:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.