Ilta Sanoma

Menikö kauneusoperaatiosi pieleen tai etkö muuten vain ollut siihen tyytyväinen? Entä oletko korjauttanut kauneusleikkauksia tai poistattanut täyteaineita? Kerro kokemuksestasi ja vastaa kyselyyn.

Kuva: Shutterstock

Tiktok on täynnä videoita, joissa nenäänsä muokanneet ihmiset katuvat nenäleikkaustaan jälkikäteen. Facebookin ryhmissä taas kerrotaan täyteaineiden pilaamista huulista ja kalliiksi tulleista poisto-operaatioista monissa viestiketjuissa, joissa kysellään tekijäsuosituksia pistoshoidoille.

Myös somevaikuttajat Mikael Renwall ja Rosanna Kulju ovat kertoneet somekanavillaan pieleen menneistä pistoshoidoista ja täyteaineiden poistattamisesta.

On siis selvää, että kauneusoperaatioita menee pieleen - tai vaikka ei menisi, ne voivat silti kaduttaa.

Onko sinulle tehty kauneusoperaatio, jonka lopputulos ei miellyttänyt? Entä oletko korjannut kauneusleikkauksia tai poistattanut täyteaineita? Kerro meille kokemuksesi. Teemme aiheesta juttua.

Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Jos olet ottanut ennen-jälkeen-kuvat pieleen menneestä kauneusoperaatiosta tai kauneusoperaatiosta, johon et ollut tyytyväinen, lähetä ne Me Naisille WhatsApp-viestinä numeroon 0406430589.

Ilta Sanoma
mardi 20 septembre 2022 19:59:00 Categories: Ilmiöt Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.