Ilta Sanoma

Pelaajien nimilista on henkeäsalpaava, kun Manchester Unitedin legendojen manageri Bryan Robson ja Suomen legendojen manageri Keith Armstrong marssittavat joukkonsa hyväntekeväisyysotteluun Helsingin Bolt-areenalla perjantaina 23.9.2022. ISTV näyttää ottelun United Legends-Finland All Stars suorana lähetyksenä kello 17.30 alkaen.

Legends Weekend tuo maailman seuratuimman urheiluseuran Manchester Unitedin legendaarisia entisiä jalkapalloilijoita Suomeen harvinaiseen kohtaamiseen, jossa vastapuolella on niin ikään legendaarisia Suomen pelaajia.

ISTV näyttää ottelun suorana monikameralähetyksenä. Ottelun selostaa Mikko Innanen. Lähetys alkaa artikkelin yllä olevassa videoruudussa studio-osuudella kello 17.30. Itse ottelu alkaa kello 18.

Ennen illan pääottelua esiotteluna nähdään kotimaisten some- ja viihdetähtien ottelu Aston Gilla-FC FightBack. Sen lähetyksen selostaa Tapio Suominen ja lähetys alkaa studio-osuudella kello 16 erillisessä artikkelissa.

-?Manchester United ei jätä ketään kylmäksi. Se on paitsi maailman rakastetuin, samalla myös vihatuin seura joka herättää intohimoja myös niiden parissa, jotka eivät kuningaslajia aktiivisesti seuraa. On mahtavaa saada legendat ja vanhat kollegat Suomeen. Uskon, että all star -matsistamme tulee tyylikäs ja näyttävä, kertoo Suomen joukkueen managerina toimiva Keith Armstrong Legends Weekendin tiedotteessa.

Armstrongin miehistön vastus on todellakin maailmanluokkaa, kun managerina on Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen entinen kapteeni, seurahistorian arvostetuimmaksi pelaajaksi nimetty ja Unitedissa yli 450 ottelua pelannut Bryan Robson.

Pelaajien nimilistat löytyvät alta. Lisätiedot Legends Weekendistä löydät tapahtuman järjestäjän sivuilta tästä.

Manageri Bryan Robson

Wes Brown

Lee Martin

Ben Thornley

Danny Simpson

David May

Danny Webber

Chris Eagles

Keith Gillespie

Chris Casper

Lee Roche

Russel Breadsmore

Luke Chadwick

Nick Culkin

Joe Thompson

Manageri Keith Armstrong

Mikael Forssell

Aki Riihilahti

Shefki Kuqi

Alexei Eremenko jr

Teemu Tainio

Mika Väyrynen

Jonatan Johansson

Juha Reini

Petri Helin

Kari Laukkanen

Harri Ylönen

Jussi Nuorela

Jarkko Wiss

Janne Lindberg

Antti Pohja

Kari Arkivuo

Toni Kuivasto

Markus Halsti

Mika Ojala

Toni Kallio

Paulus Roiha

Miikka Multaharju

Tommi Grönlund

Tommi Paavola

Pekka Lagerblom

Jarno Parikka

Mika Kottila

Ilta Sanoma
mardi 20 septembre 2022 16:55:00 Categories: Ilta Sanoma Jalkapallo

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.