Ilta Sanoma

12 vuoden tauon jälkeen liigakaukaloihin palanneen Jonas Enlundin kausi on alustavien tietojen mukaan ohi.

Jonas Enlund edusti Suomea olympialaisissa 2018.

Jonas Enlund edusti Suomea olympialaisissa 2018. Kuva: Elina Paasonen

Pelicans värväsi juuri ennen kauden alkua riveihinsä nimekkään paluumuuttajan Jonas Enlundin, 34.

Yli 10 vuotta KHL:ssä pelannut ja Leijonien olympiajoukkueessakin nähdyn hyökkääjän paluu liigajäillä jäi kuitenkin tällä erää lyhyeen.

Enlund ehti pelata viime viikolla vain kahdessa ottelussa. Perjantaina KalPaa vastaan Enlund törmäsi yhteen joukkuekaverinsa kanssa. Seuraus oli synkkä: polven eturistiside poikki, myös sivusiteessä ja kierukassa repeämiä.

Tiistaina Pelicans tiedotti, että alustavien arvioiden mukaan Enlundia ei nähdä tositoimissa enää tällä kaudella. Sairausloman pituudeksi arvioidaan karkeasti 6-9 kuukautta.

- Kyseessä oli harmiton tilanne. Tulin maalin takaa ja törmäsin "Jämyn" (Juuso Jämsen) kanssa. Polvi vääntyi ikävästi, vaikka kontakti ei ollut kovin iso, Enlund kertoo tiedotteessa.

- Ketuttaa kuin pientä sikaa. Loukkaantumiset ovat kuitenkin osa tätä ammattia. Nyt alkaa työnteko sen eteen, että tulen entistä vahvempana takaisin, vakuuttaa Enlund.

Aiemmin SM-liigassa Tapparaa edustaneen Enlundin sopimus Pelicansin kanssa vain tämän kauden.

- Harmillinen juttu Jonaksen ja samalla koko joukkueen puolesta. Tämä avaa mahdollisuuksia uusille vastuunkantajille. Seuraamme pelaajamarkkinoita aktiivisesti, mutta vielä tässä hetkessä ei ole mitään tiedotettavaa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoo.

Ilta Sanoma
mardi 20 septembre 2022 16:37:00 Categories: Ilta Sanoma SM-liiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.