Ilta Sanoma

Poliisi epäilee henkirikosta Oulun Kaakkurissa ja pyytää yleisöhavaintoja.

Oulun Kaakkurissa sijaitsevasta huoneistosta löytyi perjantaina vainaja. Poliisi epäilee oululaista miestä henkirikoksesta.

Poliisi tarkasti perjantai-iltana 16. syyskuuta 2022 Oulun Kaakkurissa huoneistoa, jonka asukkaaseen ei ollut saatu yhteyttä moneen päivään. Poliisi löysi tiloista vainajan, jonka se epäilee kuolleen väkivallan seurauksena.

Poliisi otti seuraavana yönä kiinni oululaisen 1970-luvulla syntyneen miehen, jonka osallisuutta henkirikokseen se selvittää. Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut miehen todennäköisin syin taposta epäiltynä.

Tapauksen esitutkinta on poliisin mukaan kesken, eikä poliisi tiedota tekotapaa tai muita tapauksen yksityiskohtia tässä vaiheessa.

Esitutkinnan perusteella henkirikos tapahtui Kaakkurin Pesätiellä tiistai-iltana tai keskiviikon vastaisena yönä 13.-14. syyskuuta 2022.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa alueella tapahtuma-aikaan liikkuneesta hoikasta miehestä, joka oli pukeutunut kirkkaankeltaiseen huomiotakkiin.

Havainnot voi ilmoittaa vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Ilta Sanoma
mardi 20 septembre 2022 15:00:00 Categories: Ilta Sanoma Kotimaa

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.