Ilta Sanoma

Älä luovuta mutta hellitä hieman, kalat. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Jos joudut valitsemaan hyödyllisen ja hauskan välillä, valitse jälkimmäinen. Kaipaat piristystä, ja ystävien kanssa vietetty aika tekee sinulle hyvää.

Itsetuntosi on nyt huipussaan, ja uskallat kurkotella tavanomaista korkeammalle. Onnistuminen tuntuu hyvältä ja lisää uskoasi omiin mahdollisuuksiisi.

Sinulla on paljon tarjottavaa, ja ideasi saavat hyvän vastaanoton. Roolisi kasvaa taas pykälän verran, mutta olet valmis astumaan isompiin saappaisiin.

Jokin ongelma kaipaa asiantuntemusta, joten älä yritä ratkaista sitä omien tuntemustesi tai ystävien neuvojen avulla. Muuten voit mennä pahasti metsään.

Pääset todistamaan ongelmanratkaisukykyäsi, ja neuvosi otetaan suurella kiitollisuudella vastaan. Panoksellasi on suurempi merkitys kuin tajuatkaan.

Vakiintuneiden suhde kukoistaa, ja sinkuilla on nyt tavallista parempi mahdollisuus kohdata erityisen kiehtova henkilö. Luvassa on kipinöiden sinkoilua.

Vastuut painavat, ja ilo on kaivettava kiven alta. Älä luovuta mutta hellitä hieman. Siirrä jotain myöhemmäksi ja ryöstä pieniä hetkiä vain itsellesi.

Motivaatiosi jonkin asian suhteen on hakusessa, ja mietit, mahtaako se olla pysyvää. Katsele rauhassa vielä hetki ennen kuin teet lopullisia päätöksiä.

Näet vaivaa yltääksesi parhaimpaasi. Se tuokin tulosta, mutta puurtaminen ja täydellisyyden tavoittelu vievät voimiasi. Varaa aikaa myös huvittelulle.

Seuraelämäsi on vilkasta, ja uudet tuttavuudet vievät aikaasi. Muista huomioida myös vanhoja ystäviäsi ja perhettäsi. He tuntevat jäävänsä ulkopuolelle.

Epäselvä tilanne ratkeaa eduksesi, kun olet kärsivällinen sen suhteen. Ihmissuhteesi ovat tyydyttäviä, ja mukavia kokoontumisia ja keskusteluja piisaa.

Olet tehnyt hätiköityjä johtopäätöksiä eräästä henkilöstä. Vaatii suoraselkäisyyttä ja nöyryyttä myöntää olleensa väärässä. Osaat kyllä toimia oikein.

Ilta Sanoma
mardi 20 septembre 2022 04:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.