Ilta Sanoma

Janne Vuorinen on siirtymässä IS:n tietojen mukaan Ässien urheilupomoksi.

Janne Vuorinen oli vuosia Jari Kurrin oikea käsi Jokerien urheiluasioissa.

Janne Vuorinen oli vuosia Jari Kurrin oikea käsi Jokerien urheiluasioissa. Kuva: Vesa Koivunen

Jokerien pelaajakoordinaattorina seuran KHL-taipaleen ajan toiminut Janne Vuorinen on Ilta-Sanomien tietojen mukaan siirtymässä Ässien uudeksi urheilutoimenjohtajaksi.

Vuorinen on ollut Jokerien palkkalistoilla, vaikka seura vetäytyi KHL:stä sen jälkeen, kun Venäjän aloitti hyökkäyksensä Ukrainaan viime helmikuussa.

Jokerit on sittemmin ilmoittanut lomauttaneensa koko henkilökuntansa. Seuran edustusjoukkue ei tällä hetkellä pelaa missään sarjassa ja paluu SM-liigaan on mahdollista aikaisintaan kaudelle 2024-2025.

Ässät on kutsunut median tiedotustilaisuuteen tiistaina. Tilaisuuden aiheena on merkittävä sopimusuutinen, joka ei ole pelaajauutinen.

Porilaisseura kertoi aiemmin kesällä kartoittavansa uutta urheilujohtajaa. Tällä hetkellä seuran urheilutoiminnasta vastaa kehitysjohtaja Tommi Kerttula, jonka sopimus päättyy vuoden 2023 lopussa. Kerttula on ilmoittanut, ettei jatka Porissa sopimuksensa päättymisen jälkeen.

Vuorinen, 39, on ollut Jokerien pelaajakoordinaattorina kaudesta 2013-2014 lähtien. Sitä ennen hän toimi urheilujohtajana Bluesissa.

Vuorinen on ollut myös pitkään NHL:n oman pelaajatarkkailuosaston Central Scoutingin Euroopan osaston kykyjenetsijä.

Hänen isänsä Jukka-Pekka Vuorinen on pitkän linjan kiekkovaikuttaja, entinen SM-liigapelaaja, Jääkiekkoliiton ja SM-liigan toimitusjohtaja. Isä-Vuorinen johtaa nykyisin NHL:n Central Scoutingin Euroopan osastoa, kun sen pitkäaikainen johtaja Göran Stubb jäi kesällä eläkkeelle.

Ilta Sanoma
lundi 19 septembre 2022 23:13:00 Categories: Ilta Sanoma SM-liiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.