Mestarien liigaa pelataan keskiviikkona.

Olivier Giroud onnistui maalinteossa.

Olivier Giroud onnistui maalinteossa. Kuva: Reuters

Helsinki/Milano

Italialainen AC Milan pääsi jalkapallon miesten Mestarien liigassa voiton makuun, kun se kaatoi E-lohkossa kotikentällään Milanossa kroatialaisen Dinamo Zagrebin 3-1.

Ottelun avausmaalia jouduttiin odottamaan aivan ensimmäisen puoliajan lopulle, kun Olivier Giroud laukoi 45. minuutilla pallon rangaistuspotkusta tarkasti oikeaan alanurkkaan.

Heti toisen puoliajan alussa kotijoukkueen Alexis Saelemaekers lisäsi Milanin johdon 2-0:aan. Mislav Orsic kavensi 56. minuutilla 1-2:een, mutta Tommaso Pobega palautti 77. minuutin osumallaan Milanille kahden maalin johdon.

Milan oli joutunut Mestarien liiga-avauksessaan tyytymään tasapeliin itävaltalaista Salzburgia vastaan. Dinamo oli puolestaan yllättänyt Chelsean ja aiheutti lontoolaisjoukkueen päävalmentajalle Thomas Tuchelille potkut.

F-lohkossa Shahtar Donetsk ja Celtic päätyivät 1-1-tasapeliin. Celtic meni onnekkaasti 10. minuutilla 1-0-johtoon Shahtarin Artem Bondarenkon omalla maalilla. Mykhailo Mudryk sinetöi 29. minuutilla loppunumerot 1-1.

Ottelu pelattiin Venäjän Ukrainassa aloittaman hyökkäyssodan takia Puolassa, Varsovassa.

jeudi 15 septembre 2022 02:00:00 Categories: Ilta Sanoma Jalkapallo