Valioliiga

Liverpool uppoamassa todella syvälle - kolmen maalin taukotappio imartelee joukkuetta

Valioliiga - logo Valioliiga 07.09.2022 23:36:18 Toimitus

Napoli johtaa Liverpoolia lukemin 3-0, joukkueitten Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelussa. Jürgen Kloppin ryhmä saa olla tilanteesta jopa tyytyväinen, niin selkeästi isännät peliä ovat vieneet.

Punapaidoista kaikkein pahimmin viennissä on ollut puolustaja Joe Gomez, joka on nähnyt läheltä kaksi kolmesta Napoli-maalista, ja saanut kiittää omiaan viime hetken pelastuksista muissa tilanteissa.

3-0 -lukemat todella ovat pienet tapahtumiin nähden; loukkaantuneena kentän jo jättänyt Victor Osimhen ehti usean huppusuorituksen lisäksi myös epäonnistua rankkarissa. Vasta seuraan siirtynyt Khvicha Kvaratskhelia oli myös napauttamassa palloa tyhjiin, mutta huono osuma auttoi Virgil van Dijkia ehtimään hätiin.

The post Liverpool uppoamassa todella syvälle - kolmen maalin taukotappio imartelee joukkuetta appeared first on Valioliiga.com.

jeudi 8 septembre 2022 02:36:18 Categories: Valioliiga