Sport Content

Nuorten MM-kisoissa nähtiin jättipaukku! USA putosi mitalipeleistä

Sport Content - logo Sport Content 18.08.2022 08:59:52 Sport Content

Kaikki näytti USA:n kannalta hyvälle, kun Logan Cooley vei joukkueen johtoon ensimmäisen erän puolivälin jälkeen. Tshekki tuli kuitenkin tasoihin ennen erätaukoa Jan Mysakin onnistumisella.

Toisessa erässä Petr Hauser sekä Matyas Sapovaliv lisäsivät Tshekin johtoa kolmanteen erään lähdettäessä. Kolmannessa erässä USA kavensi vielä ylivoimalla Carter Mazurin osumalla, mutta Jiri Kulich iski lopullisen niitin tyhjään maaliin.

USA:n tappio oli melkoinen yllätys, sillä se voitti B-lohkon puhtaalla pelillä. Tshekki sen sijaan sijoittui omassa alkulohkossaan neljänneksi ja voitti vain yhden pelin. Puolivälierässä Tshekki oli kuitenkin vahvempi 4-2 (1-1, 2-0, 1-1)

Muissa otteluissa ei yllätyksiä nähty. Suomi voitti Saksan selvästi 5-2. Ruotsi joutui Latvian kanssa tiukoille 2-1 ja Kanada raivasi tieltään Sveitsin 6-3.

Kuva: Jääkiekkoliitto

jeudi 18 août 2022 11:59:52 Categories: Sport Content