Sport Content

Nuorille Leijonille tyly selkäsauna - Kanada liian kova

Sport Content - logo Sport Content 16.08.2022 07:59:46 Sport Content

Jääkiekon nuorten MM-kisoja isännöivä Kanada murjoi Suomea alkusarjan päätösottelussa Edmontonissa. Kanadan voittolukemat 6-3 eivät jättäneet selittelyille sijaa.

Jo ensimmäisen erän jälkeen Kanada oli johtanut 3-1. Toisen erän jälkeen tilanne oli 5-1 ja peli oli käytännössä taputeltu. Kolmannessa erässä Suomi pääsi kaunistelemaan tappiolukemiaan.

Ruben Rafkin oli tehnyt Suomen avausmaalin ensimmäisessä erässä. Kolmannessa erässä Joakim Kemell ohjasi 2-5 -kavennusmaalin ja Roby Järventie kavensi 3-5:een ylivoimalla. Kanada osui lopussa tyhjiin.

Tulos merkitsi sitä, että Nuoret Leijonat pelaa puolivälieräottelussa keskiviikkona Saksaa vastaan. Kanada kohtaa Sveitsin, joka saavutti jatkopaikkansa voitettuaan Itävallan 3-2.

Muissa puolivälieräotteluissa Ruotsi kohtaa Latvian ja Yhdysvallat Tshekin.

Kuva: Jääkiekkoliitto

mardi 16 août 2022 10:59:46 Categories: Sport Content