Sport Content

Teemu Pukin entinen tutkapari iski voittoniitin Valioliigassa

Sport Content - logo Sport Content 13.08.2022 17:44:46 Sport Content

Chelsea kaatoi Evertonin avauskierroksella 1-0. Tänään Everton otti puolestaan 2-1 (1-0) takkiin Aston Villalta.

Kotijoukkue Villa siirtyi johtoon ottelun 31. minuutilla, kun Danny Ings pisti pallon sisään Ollie Watkinsin tarjoilusta.

Aston Villan toinen ja samalla ottelun voittomaali syntyi 86. minuutilla, kun Teemu Pukin tutkaparina aikoinaan Norwichissa pelannut Emiliano Buendia huudatti kotiyleisöä.

Kaksi minuuttia myöhemmin syntynyt Evertonin kavennus kirjattiin Villan Lucas Dignen omaksi maaliksi.

Valioliigana lauantain kierroksen muut otteluparit ovat Arsenal-Leicester, Brighton-Newcastle, Manchester City-Bournemouth, Southampton-Leeds, Wolverhampton-Fulham ja Brentford-Manchester United.

samedi 13 août 2022 20:44:46 Categories: Sport Content