Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen jakoi ohjeen herkulliseen kesäsalaattiin.
Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!
MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten tämän lohi-avokadopastan sekä herkullisen pastaversion tikka masalasta.
Viime aikoina mies on kuitenkin kesän kunniaksi vinkannut Instagram-tilillään erilaisia salaattiohjeita, kuten klassisen caesarsalaatin sekä prosciutto-mozzarellasalaatin.
Vaikka ollaan jo pitkälle elokuussa, sääennusteet lupailevat vielä helleputkea. Kesäiseen päivään sopinee ruoaksi Syrjäsen viimeisin vinkki, mansikka-vuohenjuustosalaatti.
- Tää saa mut hyvälle tuulelle, kesää jäljellä, mansikat maistuu makeelle ja ihmiset hymyilee. Vuohenjuusto-mansikkasalaatti räjäyttää sun päivän. Heti testiin, mukavaa ja helppoa viikonloppua, Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen lausuu Instagram-julkaisussaan.
Julkaisun kommenteissa kokkia kiitellään vuolaasti monelle yllätyksenä tulleesta, vuohenjuuston paistamiseen liittyvästä leivinpaperivinkistä: kuumalle pannulle kannattaa laittaa leivinpaperia ennen vuohenjuuston paistamista paistamisen helpottamiseksi. Leivinpaperikikan näet yllä olevalta videolta, jolla kokki näyttää tutuksi tulleeseen tyyliinsä, kuinka helposti salaatti valmistuu.