Sport Content

Nuoret Leijonat aloitti MM-kisat murskavoitolla - Joakim Kemell hurjana

Sport Content - logo Sport Content 10.08.2022 08:14:48 Sport Content

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue ei antanut Edmontonissa MM-kisojen avausottelussaan armoa Latvialle. Nuoret Leijonat otti voiton tylyin lukemin 6-1.

Superlupaus Joakim Kemell teki ensimmäisessä erässä kaksi maalia. Toisessa erässä Brad Lambert ja Roni Hirvonen maalasivat Suomen jo 4-0 -johtoon.

Latvian Klavs Veinbergs kavensi kolmannen erän alussa 1-4:ään. Erän lopulla Suomi teki vielä kaksi maalia, joista vastasivat Aatu Räty ja Kasper Puutio.

Kemell syötti kolmannen erän molemmat maalit. Hän saalisti Latvia-ottelussa komeat tehopisteet 2+2.

Ottelun tulos 6-1 ei sinänsä yllättänyt ketään. Nuoret Leijonat lukeutuu kultamitalisuosikkeihin ja Latvia on ennakkoasetelmissa lohkon heikoin joukkue.

Suomi jatkaa pelejään Edmontonissa torstaina. Silloin vastassa on Tshekki, joka avausottelussaan voitti Slovakian maalein 5-4.

Slovakiaa vastaan Suomi pelaa ensi sunnuntaina ja Kanada on vastassa maanantaina. Lohkon neljä parasta etenee puolivälieriin.

Kuva: Jääkiekkoliitto

mercredi 10 août 2022 11:14:48 Categories: Sport Content