Ilta Sanoma

Kolmen juuston kombo saa veden herahtamaan kielelle.

Leivät ovat parhaimmillaan suoraan grillistä tai pannulta, kun juusto on vielä aivan sulaa.

Leivät ovat parhaimmillaan suoraan grillistä tai pannulta, kun juusto on vielä aivan sulaa. Kuva: Ninna Lindström

Täydellinen ruokaisa iltapala juhlinnan jälkeen tai seuraavan aamun pelastava herkkuleipä. Grilled cheese on vastaus moneen hetkeen, myös rankan päivän jälkeiseen rentoutumiseen sohvalla.

Täydellinen juustoleipä syntyy useamman juuston kombosta. Leipien väliin laitetaan siivuja ihanan pikanttia cheddaria sekä vaaleaa ja pehmeää provolonea.

Provolone on italialainen juusto, joka on erittäin suosittu amerikkalaisten lounasleivissä. Näiden lisäksi leivät sivellään maustamattomasta tuorejuustosta ja cheddarraasteesta sekoitetulla levitteellä.

Rapean ja paistuneen pinnan leipiin takaa majoneesi, jolla leipien kannet sivellään ennen kuumalle pannulle tai grillille pistämistä. Extramaukkaan herkun saat kun käytät aiolia, eli valkosipulimajoneesia.

Katso ohje Sopasta!

Ilta Sanoma
jeudi 4 août 2022 23:00:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.