Sport Content

Myrsky vesitti MM-finaalin - suomalaisurheilijan h-hetki siirtyi päivällä

Sport Content - logo Sport Content 04.08.2022 09:29:40 Sport Content

Raju keli merkitsi samalla sitä, että naisten seiväshypyn finaali oli siirrettävä huonon sään takia. Suomen Silja Andersson ja muut finalistit hyppäävätkin keskiviikon sijasta torstaina.

Anna Pursiainen sijoittui naisten 100 metrin välierässään seitsemänneksi ajalla 11,69. Myötätuulta juoksussa oli vain 0,5 metriä sekunnissa.

- Ihan ok juoksu siihen nähden, että juoksu siirtyi kahdella tunnilla ja oli aika märät olo. Voi olla semityytyväinen. Ei mikään nappionnistuminen, Pursiainen kommentoi Urheiluliiton tiedotteessa.

- Vire ei ollut ihan niin hyvä kuin alkuerissä. Vähän oli väsynyttä menoa.

Välierien nopeimman ajan 11,16 juoksi Yhdysvaltain Shawnti Jackson. Pursiaisen sijoitus kokonaiskilpailussa oli 19:s. Eurooppalaisista hän oli kahdeksanneksi paras.

Naisten 100 metrin mestariksi juoksi Jamaikan Tina Clayton kisaennätyksellä 10,95. Jamaikan kaksoisvoiton sinetöi Serena Cole ajalla 11,14. Shawnti Jackson oli kolmas ajalla 11,15.

Suomen ja Yhdysvaltain kaksoiskansalainen Katriina Wright oli naisten 400 metrin välierässään kuudes ajalla 53,95. Hän aloitti hyvin maltillisesti, mutta oli loppusuoralla yksi eränsä nopeimmista.

Wrightin erän voitti Britannian Yemy Mary John ennätyksellään ja välierien ylivoimaisesti nopeimmalla ajalla 51,72. Hitain finaaliin oikeuttanut aika oli 53,28.

Wright sijoittui kokonaiskilpailussa 16:nneksi. Eurooppalaisista hän oli neljänneksi paras.

jeudi 4 août 2022 12:29:40 Categories: Sport Content